Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
HNL ikona se nasmijala

Hajdukovac oduševio hladnokrvnim odgovorom: "Kuler, ništa ga ne može iznenaditi"

Mladi igrač Hajduka se polako vraća u formu nakon ozljede koljena.

Rokas Pukštas (Foto: Ivan Peric/Cropix)

Hajduk je slavio kod Osijeka (0:1) pogotkom Marka Livaje za skok na prvo mjesto SuperSport HNL-a, ali jedan drugi igrač je zaradio posebne komplimente trenera Mislava Karoglana.

Radi se o Rokasu Pukštasu koji je uzdrmao vratnicu u dramatičnoj završnici dvoboja na Opus Areni, a za njega je Karoglan kazao da ne može zamisliti Hajduk bez njega.

Mislav Karoglan Karoglan nahvalio talentiranog igrača: "Ne mogu zamisliti Hajduk bez njega" divider

Nakon posljednjeg sučeva zvižduka Pukštas je stao pred kamere MaxSporta i hladnokrvno odradio intervju:

"Bilo je dobra, dobra atmosfera, odlično je što smo pobijedili. Idući put moramo završiti utakmicu, zabiti drugi gol, ali smo pobijedili i to je najvažnije', rekao je Pukštas, a potom odgovorio na pitanje je li zadovoljan svojom igrom:

"Ne znam još, moram pogledati snimku", hladnokrvno je zaključio Pukštas što je nasmijalo Samira Toplaka koji je zaključio da mladog nogometaša baš ništa ne može iznenaditi:

"Kuler. Po njegovom govoru tijela vidi se da je teška flegma i da na njega ne može utjecati nikakva atmosfera. Zato je on u Hajduku dobar. Ne razumije naš jezik, izuzetno je koncentriran, vidi se da je veliki radnik i ništa ga ne može iznenaditi", zaključio je.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider