Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odigrao jako dobro

Karoglan nahvalio talentiranog igrača: "Ne mogu zamisliti Hajduk bez njega"

Hajduk je pobjedom u Osijeku skočio na prvo mjesto prvenstvene tablice.

Mislav Karoglan (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Mislav Karoglan bio je zadovoljan nakon pobjede Hajduka kod Osijeka (0:1) u zaostalom susretu 3. kola SuperSport HNL-a na Opus Areni:

"Velika pobjeda za nas, ako to potvrdimo protiv Varaždina, ovo će biti još veća pobjeda za nas. Prvo poluvrijeme bili smo na visokom nivou, u 70. minuti promijenio sam u romb i tu smo zaustavili Osijek", kazao je trener splitskog sastava pa nastavio:

"Moramo bolje igrati tranziciju, ali maksimalno zaslužena pobjeda na jednom stadionu kakav bi poželio. Brz teren, lopta ide, a hrvatski nogomet bi s ovakvim stadionima imao dodatnu vrijednost. Jako podcjenjujemo naše momke, ali u kakvim uvjetima radimo, naši su treneri vrhunski. Bilo bi dobro da ih prestanemo podcjenjivati."

Marko Livaja protiv Osijeka Hajduk slavio protiv Osijeka: Livaja zabio za pobjedu i prvo mjesto na tablici divider

U drugom poluvremenu dogodio se potpuni obrat na terenu, Osječani su preuzeli inicijativu i krenuli po izjednačenje, a Splićani su iz kontre tražili šansu:

"Imamo loš ulazak u drugo poluvrijeme, teško je znati svaki odgovor za samo deset dana. Pokušavamo se adaptirati, išao sam u dodatne zamjene. Dođe ti protivnik, puno riskira, ali ja želim igrati od iza, s vratarom, na tome ću ustrajati. Osijek je odigrao dobro drugo poluvrijeme, ne bi bilo nezasluženo da su uzeli bod."

Torcida VIDEO Torcida zapalila baklju uoči početka derbija Osijeka i Hajduka divider

Posebno je pohvalio Rokasa Pukštasa:

"Motor, bojim se da ga ne potrošim, ali ne mogu zamisliti Hajduk bez njega. On je posebno dobar u velikim utakmicama."

Ovog vikenda Splićane čeka dvoboj protiv Varaždina:

"Ovo će nam pobjeda dati malo krila, svaka je teška, imam respekt prema svakom klubu. Protiv Varaždina može biti puno teže, čeka nas teška utakmica. Trebat će nam publika da nas izguraju pa da odemo na pauzu. Onda smo napravili posao", zaključio je.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider