Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
skandalozna uvertira

Roberto Carlos zapalio vatru uoči El Clasica: Odjeknula je njegova poruka o kontroverznoj pobjedi Barcelone

Legendarni Roberto Carlos podigao je tenzije uoči velikog derbija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

El Clasico, veliki derbi Real Madrida i Barcelone, na rasporedu je u subotu 10. travnja. Ovo mitsko rivalstvo ove će sezone imati dodatan ulog - u igri su važni bodovi u borbi za naslov.

Atletico Madrid 66, Barcelona, 65, Real Madrid 63 boda. Takvo je stanje uoči velikog okršaja koji je dobio kontroverznu uvertiru - pobjedu Barcelone protiv Valladolida uz sudački poguranac.

Sudac Jaime Latre prometnuo se u prvo ime utakmice - igranje rukom Jordija Albe nije okarakterizirao kao penal, prestrogo je dodijelio crveni karton Valladolidu, a prema sudačkom ekspertu Andujaru Oliveru, trebao je i poništiti Barcin pobjednički gol.

gol expired Skandalozno suđenje u korist Barcelone diglo Španjolsku na noge: "Očigledna pljačka. Neviđena sramota" divider

Reakcije pljušte sa svih strana, a uključio se i Roberto Carlos. Legendarni Brazilac danas je zaposlenik Reala, a o svemu se oglasio na Twitteru. Podijelio je tweet španjolske emisije El Larguero s izjavom trenera Valladolida Sergija Gonzaleza.

gol expired Messi u poluvremenu optužio suca koji je na kraju pomogao Barci: "To je nevjerojatno" divider

"Sudac mi je rekao da je lopta pogodila Albu u ruku, ali da zbog visine na kojoj je bila njegova ruka u tom trenutku to nije bilo dovoljno da sudi penal", rekao je Gonzalez, a Carlos je dodao sarkastični komentar.

"Siguran sam da će ovaj sudac dobiti utakmici ovoga vikenda kao nagradu za danas", napisao je.

Pritužbi na suca bilo je i od Barce, pa je tako Lionel Messi na poluvremenu ustvrdio da mu sudac pokušava dati žuti karton koji bi ga izbacio iz El Clasica. Na kraju se to nije dogodilo, a Messi i suigrači dobili su i pomoć u rušenju čvrstog protivnika.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider