Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Utakmica visokog rizika

Messi u poluvremenu optužio suca koji je na kraju pomogao Barci: "To je nevjerojatno"

Lionel Messi smatra da je sudac samo čekao da ga izbaci iz El Clasica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je samo bod od Atletico Madrida nakon slavlja protiv Valladolida (1:0). Bila je to teška utakmica za Barcelonu, a pobjedu je donio Ousmane Dembele u samoj završnici utakmice.

Sljedeća utakmica u Barcinu kalendaru jest El Clasico protiv Reala (10. travnja), a utakmica s Valladolidom bila je riskantna zbog žutih kartona - eventualna javna opomena koštala bi nastupa Frenkieja de Jonga i najveće zvijezde Lionela Messija.

Ne čudi stoga što su svi u Barci bili na iglama, uključujući, čini se, i samog Messija. Argentinac se u poluvremenu požalio da ga sudac ima "na piku" te da mu samo čeka dati žuti karton.

gol expired Skandalozno suđenje u korist Barcelone diglo Španjolsku na noge: "Očigledna pljačka. Neviđena sramota" divider

"Ozbiljno mi pokušava dati karton, to je nevjerojatno", uhvatili su mikrofoni njegov razgovor s klupskim delegatom Carlosom Navalom dok su išli prema tunelu.

Zanimljivo, na kraju su se na poraz žalili poraženi - u Valladolidu smatraju da su im prestrogo dali crveni karton, a i da je pobjedničkom golu prethodio prekršaj.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider