Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Službeno

Robert Murić i Domagoj Pavičić predstavljeni u novom klubu

Robert Murić i Domagoj Pavičić službeno su potvrđeni kao novi igrači turskog Konyaspora. Pavičić stiže bez odštete, a za Murića još nema službene potvrde iznosa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sad već bivši igrači Rijeke, Robert Murić i Domagoj Pavičić, novi su igrači turskog Konyaspora. Pavičić u Tursku stiže po isteku ugovora na Kvarneru, a za Murića je turski klub isplatio odštetu, međutim još nije poznato o kojem se iznosu radi.

Murić je u dresu Rijeke odigrao 123 utakmice i postigao 38 golova. Robert je u HNL-u upisao točno 100 nastupa uz 28 golova, u Kupu je igrao 11 puta uz osam golova dok je u europskim natjecanjima u 11 utakmica postigao 1 gol, te je igrao u jednoj utakmici Superkupa.

"Na početku želim se zahvaliti svima u klubu od predsjednika Damira Miškovića, sportskih direktora Ivana Mancea i Roberta Palikuče, svih trenera i ljudi u stručnom stožeru s kojima sam imao prilike raditi, svim mojim sugihračima s kojima sam imao čast igrati u Rijeci, svim ljudima u klubu", rekao je Robert Murić na oproštaju.

gol expired Kapetan Rijeke potpisao za osvajača Europske lige: Ugovor na pet godina, odšteta pod upitnikom divider

Robert je u dresu Rijeke osvojio dva Kupa Hrvatske, iako nije nastupio u finalu, postigao je važne golove u polufinalnim ogledima koji su pomogli bijelima da uđu u završnicu Kupa.

Konyaspor pripada vrhu turskog nogometa

"Znam da su navijači uvijek cijenili moje poteze na terenu, moja je želja uvijek bila igrati dobar i lijep nogomet i vjerujem da sam im u godinama provedenim u Rijeci to i pružio. Ostvarili smo puno dobrih rezultata, osvojili dva Kupa Hrvatske. Pamtit ću sigurno sve velike pobjede, utakmice Europske lige, pogodak protiv Napolija… Iz Rijeke nosim puno lijepih uspomena s travnjaka, ali i van njega tako da ću se uvijek rado vratiti u Rijeku", rekao je Murić.

gol expired Goran Tomić više nije trener Rijeke, sve je spremno za odlazak u Dinamo? divider

Konyaspor je prošle sezone osvojio treće mjesto u turskom prvenstvu iza Fenerbahčea i prvaka Trabzonspora.

"Konyaspor je prošle sezone pokazao da pripada u vrh turskog prvenstva i veselim se novom izazovu u karijeri. Ovo je nova prilika za dokazivanje", zaključio je Robert Murić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider