Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"sjajan dan za mene"

Iskreni Lewa nakon velikog trenutka u karijeri: "Nevjerojatan je osjećaj slaviti ispred Messija i Cristiana"

Robert Lewandowski nije skrivao koliko mu znači osvojiti nagradu The Best i to ispred Messija i Cristiana Ronalda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poljski napadač Robert Lewandowski (32) proglašen je najboljim nogometašem svijeta za 2020. godinu u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA).

"Nevjerojatno je osvojiti nagradu ispred Ronalda i Messija. Ponosan sam i sretan. Ovo je sjajan dan za mene, a također i za moj klub i kolege," dodao je poljski napadač.

Premda su mu konkurenti bila dvojica najboljih igrača 21. stoljeća, poljski napadač je sasvim zasluženo slavio. Lewandowski je s Bavarcima osvojio praktički sve i bio najbolji strijelac Bundeslige i Lige prvaka

U sezoni 2019/2020 Lewandowski je u dresu Bayerna odigrao 47 utakmica u kojima je postigao 55 pogodaka i upisao 10 asistencija te je bio ključni igrač Bavaraca u pohodu na osvajanje Bundeslige, Kupa Njemačke i Lige prvaka.

Za reprezentaciju Poljske je u 2019. i 2020. godini odigrao 14 utakmica u kojima je postigao osam pogodaka.

"Ovo je jedna od najboljih godina u mojoj karijeri. Nevjerojatno je što smo ostvarili u 2020. Veoma smo sretni," naglasio je Lewandowski.

Božićno izdanje Lucky Puncha Božićni Lucky Punch: Najbolje borbe i nokauti u 2020., Hrvat u borbi za naslov i jedno veliko iznenađenje divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider