Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A sad Bodo

Ristovski i Drmić zadovoljni: "Dinamo je protiv Ludogoreca bio pravi, koncentriran i efikasan"

Stefan Ristovski i Josip Drmić su prokomentirali utakmicu protiv Ludogoreca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagrebački Dinamo je savladao bugarski Ludogorec 4:2 na Maksimiru u sklopu trećeg pretkola Lige prvaka. Utakmicu su obilježile visoke tenzije i bezbroj kartona zbog kojih su Bugari završili susret s čak tri igrača manje na terenu.

Stefan Ristovski je prokomentirao utakmicu za MaxSport nakon susreta.

gol expired Bizarna utakmica u Maksimiru: Dinamo slavio 4:2 protiv Ludogoreca, Bugarima isključena tri igrača divider

Utakmica je bila pomalo i bizarna zbog velikog broja kartona i čak tri jedanaestrca.

''Bizarnoj? Zašto bizarnoj? Nogomet je takav, zanimljiv, igra se 90 minuta. Mi smo osigurali plasman u europsko natjecanje, ostaje nam taj play-off, nadam se da ćemo izboriti grupnu fazu Lige prvaka. Čestitam mojoj momčadi, idemo dalje, u subotu je nova utakmica, danas pobjeđuješ, a sutra već ispočetka'', rekao je Makedonac.

gol expired Oršić sretan zbog pobjede, ali i razočaran zvižducima: "Nismo to zaslužili, navijači uvijek trebaju biti podrška" divider

Jeste li upoznati s Bodo/Glimtom?

''Vidjeti ćemo, analizirati ćemo ih, ali o tom potom. Dolazi nam Hajduk u subotu, trebamo se najprije pripremiti za tu utakmicu, znamo da je Hajduk izuzetno kvalitetan i opasan. Pa ćemo razmišljati od nedjelje na dalje''.

Igru ste napustili zbog žutog kartona?

''Da, napustio sam igru zbog žutog kartona, ali dobro na kraju se sve dobro završilo'', zaključio je Ristovski.

Drmić: 'Trebamo kratkoročne ciljeve'

Nakon Ristovskog, došao je red i na strijelca prvog pogotka, Josipa Drmića. Zadovoljan je prikazanim, a zahvalio se i navijačima.

''Danas smo stvarno bili pravi, od prve minute koncentrirani, dosta ispravne stvari radili. Bili smo efikasni kao tim i to je bilo najvažnije'', zatim je prokomentirao svoju predstavu:

''To neka drugi kažu i ocijene, ja sam tu da dajem sve od sebe, da dajem sve za ekipu i za Dinamo, danas je bilo uspješno. Danas smo kao tim bili onakav Dinamo kakav želimo gledati.''

gol expired Čačić opet dobio porciju, Livaković poludio: Bez Petkovića i Ivanušeca Dinamo je razbio Bugare, a onda kaos... divider

Slijedi susret protiv Hajduka, a zatim na daleko gostovanje u Norvešku.

''Trebamo kratke ciljeve i ići prema njima. Iduća je utakmica važna, idemo korak po korak, cilj po cilj'', zaključio je zadovoljni Drmić.

Dinamo će u play-offu protiv Bodo Glimta...

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider