Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JUNACI POBJEDE

Ristovski i Sučić složni: "Gotova je tek prva utakmica, treba nam još jedna ovakva"

Dinamovi igrači složni su oko toga da je potrebno odraditi još jednu ovakvu utakmicu ako žele u četvrtfinale Konferencijske lige.

Petar Sučić protiv igrača PAOK-a (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Još jednu vrlo zrelu partiju odigrao je Stefan Ristovski, ovog puta na svojoj poziciji lijevog bočnog braniča te je limitirao opasnu lijevu stranu PAOK-a.

Nakon susreta kratko ga je prokomentirao.

"Definitivno velika pobjeda. Bila je to taktički dobra utakmica, ali trebamo nastaviti dalje. Ima još jedna utakmica, a radi se o jednoj jako dobroj ekipi. Moramo odigrati još jednih ovakih 90 minuta", rekao je Makedonac, dodavši:

"Sigurno nam je pomogla pogreška, u ovakvim utakmicama svaki gol puno znači. Imamo taj rezultat, ali ne trebamo se zavaravat, treba nam taktički perfektna utakmica."

Sučić odradio savršen posao u sredini

Posebno dobru partiju odigrao je mladi Petar Sučić, momak koji je na mala vrata ušao u prvi sastav, ali sad će ga teško biti iz njega izbaciti.

"Odigrali smo stvarno dobru utakmicu, taktički smo se držali plana, znali smo da ih možemo ugroziti. Igrali smo na pobjedu, išli smo po prednost pred uzvrat. Fina je ovo prednost, ali gotova je tek prva utakmica. Moramo za vikend obradovati navijače, a onda se pripremiti za uzvrat", rekao je 20-godišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Dodao je nešto o taktici kakva je dogovorena na odmoru, gdje je bilo jasno da se Dinamo ne smije zatvoriti.

"Na poluvremenu smo se dogovorili da se ne smijemo povući i stati na jednom golu. Nekad se povućeš neplanski, posebno kad je protivnik dobra ekipa, ali tražili smo taj drugi gol i postigli ga. Ostavili smo PAOK praktično bez prave prilike", dodao je, okrenuvši se kratko i podršci s tribina: 

"Nevjerojatan osjećaj, divna europska noć, hvala navijačima na podršci. Neka dođu u istom broju i na HNL u nedjelju."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider