Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte snimku

Koeman nije bio omiljen u svlačionici: Mladi igrač Barcelone jedva dočekao njegov odlazak, ovaj potez sve otkriva

Riqui Puig nije skrivao zadovoljstvo zbog odlaska Ronalda Koemana s Barcelonine klupe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su pretrpjeli poraz na gostovanju kod Rayo Vallecana, Barcelona je već tijekom leta za Madrid uručila otkaz Ronaldu Koemanu koji po svemu sudeći nije bio omiljen među igračima katalonske momčadi.

Osim Miralema Pjanića koji se brutalno naslađivao njegovom otkazu, još jedan igrač Barcelone nije skrivao zadovoljstvo promjenom na klupi. To je mladi nogometaš Riqui Puig kojeg je jedan navijač iskreno nasmijao komentarom na Nizozemca.

Tako se na popularnojj društvenoj mreži TikTok pojavila snimka u kojoj Puig zaustavlja automobil na izlasku iz trening kampa kako bi se fotografirao s  okupljenim navijačima i podijelio im autogram.

Jedan od navijača pružio mu je olovku i papir pa usput dobacio nekoliko komentara koji su mladom nogometašu izvukli osmijeh na lice.

"Sada si slobodan, sada si sretan. Vjerujemo u tebe", kratko je rekao navijač.

gol expired Može li Xavi preporoditi Barcu i zašto ljetos nije htio doći? Messi je glavni razlog, a Laporta nije imao izbora divider

Pugi je bio jedan od nogometaša koji nije bio u prvom planu nizozemskog trenera. Koeman je radije pružao šansu ostalim mladićima kao što su Nico ili Gavi, ali s dolaskom novog trenera situacija bi se mogla promijeniti na bolje za 22-godišnjeg veznjaka.

@gael10fcb

RIQUI PUIG YA ES FELIZ🔥video views eeuu trending tiktok 🔥 beatiful tiktokindia crack top cute 1 mix out

♬ sonido original - gael10fcb

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider