Arjen Robben nije uvijek bio ćelav; sada već davne 2004. još je imao kosu i bio je jedan od najtraženijih 20-godišnjaka u Europi.

Za njegove usluge otimali su se mnogi, a na kraju je završio u Chelseaju iako je bio jako blizu Manchester Uniteda, otkrio je legendarni stoper tog kluba Rio Ferdinand.

Ferdinand je na Instagramu odgovarao na brojna pitanja navijača, a jedno je bilo tko je bolji u najboljim danima: Robben ili Ryan Giggs?

"Biram Giggsyja, ali Robben, uh, bio je opak. Znali ste da dolazi s desna na lijevu, ali bekovi to nisu mogli zaustaviti. Rekao bi: 'Ući ću na lijevu nogu i nećeš me zaustaviti', a tako bi i bilo", rekao je.

"Kakav igrač. Trebali smo ga potpisati u Manchester Unitedu. Mislim da je čak došao u naš trening kamp. Prošetao je uokolo, ali nije mi se svidio miris pa je otišao u Chelsea. Nisam mogao vjerovati. Bio bi nam sjajno pojačanje", dodao je.

Doista, kada se pogleda Unitedova momčad iz sezone 2004./2005., bila bi to navala za pamćenje: spomenuti Giggs, mladi Cristiano Ronaldo, njegov vršnjak Wayne Rooney i Ruud van Nistelrooy. Još da se svima njima pridružio i Robben…