Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
samo jedno nedostaje

Rijeka slavi senzacionalno ispadanje Kekova kluba: Otvara se velika prilika

Riječani su dobili neočekivan poklon od naših susjeda iz Slovenije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijeka će u znatno boljem raspoloženju čekati ždrijeb 3. pretkola Europske lige koji je na rasporedu u ponedjeljak i u kojem će se naći čak četiri hrvatska kluba – Hajduk, Osijek, Lokomotiva i Rijeka.

Riječani nisu trebali biti nositelji u ždrijebu, no sinoć im je pomogao Maribor, koji vodi bivši trener Gorice Sergej Jakirović. Maribor je senzacionalno ispao od kluba iz Sjeverne Irske, koji je baš poput Dinama u Cluju slavio nakon udaraca s bijele točke (nakon 120 minuta bilo je 1:1).

gol expired Drama na Camp Nouu: Beščasni predsjednik Barce poslao "prljavu" poruku, Messi mu ekspresno odbrusio divider

Mariborov veliki domaći kiks protiv poluamatera iz Sjeverne Irske nije jedino iznenađenje novog formata kvalifikacija koji se igra na jednu utakmicu. Bit će toga još u narednim kolima, no nitko nije očekivao da na svom terenu neće proći u 3. pretkolo. Isto se dogodilo Celticu i Legiji u kvalifikacijama u Ligi prvaka.

Zanimljivo, Rijeci je trebao jedan jedini kiks potencijalnih nositelja u 3. pretkolu i na kraju je ostao jedini Maribor. Ipak, klub Matjaža Keka uspio je razveseliti Riječane, koji na ždrijebu u ponedjeljak neće moći izvući, na primjer, Tottenham, ali i Sporting, PSV, Bešiktaš…

Još samo da im ždrijeb podari domaćinstvo - i play-off je na vidiku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider