Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
preporodio se u lilleu

Nekada najbolji mladi igrač Europe upro prstom u Kovača: "Svi su se čudili zašto ne igram"

Renato Sanches bivši je najbolji mladi igrač Europe (2016. godine), no otkako je stigao u Bayern njegovim problemima nije bilo kraja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nekada najbolji mladi igrač Europe (Golden Boy) Renato Sanches otkrio je u razgovoru za L'Equipe kako mu je bivši hrvatski izbornik i trener Bayerna Niko Kovač stopirao odlazak u PSG.

Renato Sanches, aktualni igrač Lillea, progovorio je o svojoj agoniji u Bayernu i posudbama u Swanseaju, te frustraciji prošlog ljeta zbog propalog transfera u PSG. Krivac za njegov ostanak u Bayernu, doduše vrlo kratki nakon toga, bio je Niko Kovač.

Tyson Fury nokautirao Wildera VIDEO: Kakav revanš! Tyson Fury demolirao Deontaya Wildera i postao novi svjetski prvak divider

"Razgovarao sam s bivšim sportskim direktorom PSG-a Anterom Henriqueom i sve je bilo spremno. Večerao sam u restoranu kada me nazvao moj menadžer i rekao da sutra putujem u Pariz. Otišao sam kući, spremio stvar no idući dan mi je Niko Kovač rekao "ostaješ". Nisam igrao tog tjedna, izgubio sam mjesto u reprezentaciji Portugala i neke svoje kvalitete. Čak su se i suigrači čudili što ne igram. Sule je to čak i rekao u jednom intervjuu", kazao je Sanches u razgovoru za L'Equipe.

gol expired Filip Zubčić ostvario prvu pobjedu u Svjetskom kupu: Spektakularnom drugom vožnjom s 12. do prvog mjesta! divider

"Bio sam spreman igrati u Bayernu, poznavao sam predsjednik i trenera, Munchen je bio moj dom. Ali ništa se nije mijenjalo. S čelnicima Lillea sam razgovarao preko ljeta i osjetio sam dobru vibru. Želio sam igrati i ponovno biti sretan", kazao je Portugalac.

On je krajem kolovoza otišao u Lille za otprilike 25 milijuna eura, te je nakon mjesec i pol dana postao standardni igrač francuske momčadi. Započeo je u posljednjih 11 utakmica francuskog prvenstva i samo je dva puta bio zamijenjen prije kraja susreta. Pritom je postigao i dva pogotka.

gol expired Kostelić emotivnim objavom čestitao svom nasljedniku: "Morao sam vidjeti kada pobjedi" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider