Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledajte kako je to izgledalo

Klasa je vječna: Realovci se vratili treninzima, Modrić demonstrirao vještine s loptom

Španjolski nogomet napravio je prve korake prema povratku natjecanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida vratili su se treninzima nakon duge pauze. U ponedjeljak se u trenirali u svom kampu Valdebebasu, a kako je to izgledalo objavio je Real na svom Twitteru.

U isječcima koji pokazuju vježbe realovaca našao se i Luka Modrić, koji je pokazao da duga pauza bez pravih nogometnih treninga nije naštetila njegovoj tehnici.

gol expired Ovo nije Aquaman, ovo je bivši hrvatski reprezentativac: Pohvalio se isklesanim tijelom i u veteranskim godinama divider

Pojedini igrači djeluju pomalo usporenu, ali nema sumnje da će se ubrzo vratiti u pravu formu. Neki su pauzu iskoristili i za napredak na polju fizičke spreme, poput mladog Brazilca Viniciusa koji je na društvenim mrežama demonstrirao rezultate napornih treninga. 

Da se igrači Reala jedva čekaju vratiti utakmicama potvrdio je i kapetan Sergio Ramos.

“Za pokretanje stvari potrebno je vrijeme, ali zemlji je potreban nogomet zbog ekonomije i zbog navijača kojima treba distrakcija. Jedva čekam da ponovno igramo, naš cilj je da budemo prvaci'', rekao je Ramos.

gol expired Capello žestoko oprao Milan, Maldini je bijesan: "Zlo mi je od toga kako su tretirali Bobana" divider

Predsjednik španjolske La Lige Javier Tebas je u ponedjeljak izjavio kako se nada da će se prvenstvo u Šanjolskoj nastaviti 12. lipnja, gotovo tri mjeseca nakon prekida.

"Želim da se prvenstvo nastavi 12. lipnja, ali moramo biti oprezni i nije sve na nogometu, nego i na društvu, svi se moramo fokusirati na poštivanje mjera za zaštitu zdravlja", izjavio je Tebas za španjolsku televizijsku postaju Movistar.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider