Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sukob nakon utakmice

VIDEO Realova zvijezda eksplodirala zbog groznih uvreda? Udario protivnika šakom u lice

Federico Valverde se sukobio s Alexom Baenom nakon utakmice Reala i Villarreala u La Ligi.

Federico Valverde do Luke Modrića (Foto: Afp)

Sraz madridskog Reala i Villarreala (2:3) dobio je neočekivani nastavak u kojem su frcale iskre, ali i letjele šake. Bio je to prvi ligaški poraz Reala na Santiago Bernabeu, a Federico Valverde je iskoristio situaciju kako bi poravnao račune s Alexom Baenom iz gostujućih redova.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka i odlaska u svlačionice, zvijezda madridskog kluba je odlučila sačekati nogometaša Villarreala na parkiralištu podno tribina slavnog stadiona.

Unio mu se u lice, razmijenili su nekoliko riječi, a onda ga je Valverde, na opće zgraženje okupljenih, udario šakom u lice. Nitko nije mogao vjerovati što se događa, a gosti su prijavili cijeli događaj madridskoj policiji.

Španjolci objasnili pozadinu sukoba

No zašto je uopće došlo do sukoba? Novinari španjolske Marce kontaktirali su Valverdeovog zastupnika koji je objasnio pozadinu cijele priče. Sukob, navodno, traje već neko vrijeme:

"Na utakmici Kupa Kralja protiv Villarreala, Baena je udario Valverdea i poručio mu plači sada jer se tvoj sin neće roditi. Tada je ostalo samo na tome, ali sinoć mu je rekao nešto slično", objasnio je Valverdeov menadžer pa dodao:

Jose Mourinho Mourinho se svađao s talijanskom legendom pa spomenuo Marka Livaju divider

"Federico je poručio da mu se ne miješa u obitelj, a onda se dogodilo, što se već dogodilo".

Pojašnjenja radi, treba se vratiti na početak godine kada je Valverdeova supruga, Mina Bonino, javno otkrila da je skoro izgubila dijete zbog zdravstvenih poteškoća, no sada je sve u redu s njenom trudnoćom.

Nogometaš Villarreala sve demantira

Vrlo brzo je stigao demantij cijele priče od strane Alexa Baene, koji se oglasio na društvenim mrežama:

"Nije istina da sam to rekao", poručio je nogometaš Villarreala na službenom Instagram i Twitter profilu, a osvrnuo se i na fizički nasrtaj Realove zvijezde:

"Jako sam tužan zbog napada, koji sam pretrpio nakon utakmice, i iznenađen sam onim što se priča o meni", poručio je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider