Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za Dnevnik Nove TV

Bišćan pobjedom krenuo na klupi Dinama pa poručio: "Borba za naslov ni blizu nije gotova"

Igor Bišćan započeo je svoju trenersku epizodu u Dinamu.

Novi trener zagrebačkog Dinama Igor Bišćan pobjedom je započeo svoj mandat. Modri su na poluvremenu gubili od Lokomotive u Kranjčevićevoj, ali su u nastavku izveli preokret i uzeli sva tri boda.

"Igrali smo protiv jako nezgodne ekipe pune energije, imaju puno mladih igrača željnih dokazivanja. Maksimalno su nam otežali utakmicu, ali na kraju mogu biti prezadovoljan, igrači, momčad, kao i cijeli klub, svi smo prolazili kroz težak period, posebno dečki na terenu. Loši rezultati su povukli i lošu atmosferu, trebala nam je jedna ovakva utakmica, puno toga pozitivnog smo dobili s današnjom utakmicom", rekao je Bišćan za Dnevnik Nove TV u razgovoru s reporterom Markom Šepatom.

Je li ovo korak prema naslovu prvaka, hoćete li sprovoditi svoje ideje i gledati prema pripremama ka Europi?

"Nije ovo ni blizu gotovo, mi smo svjesni da još imamo puno posla, nije ovo niti blizu što mi objektivno možemo. Naravno da se neke okolnosti ne mogu promijeniti, ali mi moramo nastaviti osvajati bodove prije svega, moramo se popravljati u igri i raditi ozbiljno. Na kraju krajeva moramo zadržati ovu poziciju, nema za nas laganog protivnika, to je ova utakmica pokazala, ali s ovakvim pristupom sam siguran da ćemo biti sve bolji i bolji. Kada dođemo na optimum kvaliteta će biti presudna."

Zaista posebna energija danas, Bad Blue Boysi su ga dočekali s pljeskom i otvorenih ruku.

"Stvarno je bilo posebno, baš sam bio presretan, već po dolasku na stadion se osjetila posebna atmosfera. Igrači su to prepoznali i oni su osjetili da je pozitiva u zraku, naravno, zahvaljujem se navijačima što su bili iza nas, posebno kad smo gubili, osjetili su moment da stanu iza momčadi i na kraju je sve završilo fenomenalno", zaključio je Bišćan.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider