Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zna se i odšteta

Real sve dogovorio s velikim pojačanjem: Astronomska plaća za novog superstara Kraljeva

Eden Hazard navodno je potpisao predugovor s Real Madridom te je dogovorio plaću koju će imati na Santiago Bernabeuu...

Eden Hazard (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Florentino Perez i Eden Hazard daleko su odmakli u pregovorima. Već se mjesecima spekulira da će najveća zvijezda Chelseaja i belgijske reprezentacije uskoro postati nova superzvijezda Real Madrida

Poznati španjolski novinar Eduardo Inda otkrio je neke zanimljive detalje cijele operacije u iznimno gledanoj televizijskoj emisiji o španjolskom nogometu El Chiringuito. Inda tvrdi su Perez i Hazard utanačili neke financijske aspekte transfera.

Navodno su Real i Hazard potpisali predugovor prema kojem bi Belgijac imao godišnju neto plaću od 13 milijuna eura, uz mogući bonus od 3,5 milijuna eura.

Milijun za osvojeno španjolsko prvenstvo, milijun za Ligu prvaka te milijun i pol ako osvoji Zlatnu loptu. Hazardova plaća bila bi na razini primanja Garetha Balea, od odlaska Cristiana Ronalda u Juventus najplaćenijeg nogometaša Real Madrida.

Mbappe podigao prašinu: Real skrojio listu za odstrel, ide po dvije superzvijezde i daje Kovačića pod račun Kylian Mbappe i Neymar (Foto: AFP) Neymar i Mbappe (Foto: AFP) Neymar, Cavani i Mbappe (Foto: AFP) +6 Kylian Mbappe (Foto: AFP)

Sve je izvjesnije to da Hazard ipak neće prijeći u Real  zimskom prijelaznom roku. Prema najnovijim informacijama, Belgijac bi trebao doći u Real naljeto.

Prije nekoliko dana španjolski su mediji pisali da je Chelsea obavijestio Real koliku odštetu traži za Hazarda. Navodno se radi o 110 milijuna eura. To je značajno manje u odnosu na iznos o kojem se spekuliralo prošlog ljeta i čak prije nekoliko tjedana. Chelsea je donedavno tražio 200 milijuna eura. Sa Stamford Bridgea stizali su signali da ne namjeravaju spustiti cijenu.

Međutim, kako je Real, čini se, odustao od transfera ove zime, jasno je da Chelsea naljeto mora smanjiti potraživanja. Hazardu istječe ugovor sljedeće godine, a ako ga u međuvremenu ne produlji, Londoncima neće ostati puno manevarskog prostora za kvalitetnu licitaciju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider