Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Navijači iskazali bijes

Dvije zvijezde došle do ruba: ''Prisilit će ga da ode u Real, igranje s njim je muka''

Navijači Chelseaja iskazali su bijes nakon prve utakmice polufinala Liga kupa protiv Tottenhama.

Eden Hazard (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što je Kepa Arrizabalaga srušio Harryja Kanea u 16-ercu, Michael Oliver odlučio je konzultirati VAR i dosuditi jedanaesterac za Tottenham. Kane je bio precizan s bijele točke i tako došao do 20. pogotka u sezoni u svim natjecanjima, čime je ušao u povijest Spursa kao prvi igrač toga kluba koji je uspio zabiti 20 golova u pet uzastopnih sezona.

Tottenham je na kraju pobijedio Chelsea s 1:0 u prvoj utakmici polufinala Liga kupa. Iako su imali veći posjed lopte, Sarrijevi igrači to nisu uspjeli kapitalizirati, a na površinu su izbili novi problemi.

Izuzev Hazarda i Hudson-Odoija, ostatak Chelseajeve momčadi bio je poprilično indisponiran, a među njima je bio i Marcos Alonso, koji je naišao na velike kritike navijača. Španjolac je griješio u dodavanjima te imao manjak prodora, no vrhunac je dosegao kad je na njega poludio Eden Hazard.

U jednom trenutku drugog poluvremena Hazard je tražio loptu od Alonsa, što je on prvotno ignorirao, a onda mu proslijedio loptu kad je već bio okružen s nekoliko igrača Tottenhama. Belgijac je iskazao frustraciju, a navijači Chelseaja uzeli su Španjolca na zub.

''Marcos Alonso prisilit će Hazarda da ode u Real Madrid. Igranje s Alonsom je muka'', jedan je od komentara na Twitteru.

''Neću se iznenaditi ako jednog dana Hazard skine dres i odluči se potući s njim na terenu'', dodao je drugi, a ni ostali komentari nisu bili nimalo štedljivi prema lijevom beku Chelseaja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider