Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obrana šteka

Bayern doveo pojačanje iz Reala: Bavarci imaju velikih problema

Odriozola je u Madrid stigao 2018. iz Real Sociedada, ali je tijekom dosadašnjeg dijela ove sezone upisao tek četiri nastupa u Primeri i jedan u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački nogometni prvak Bayern iz Münchena doveo je na posudbu do kraja sezone španjolskog desnog braniča Alvara Odriozolu (24) iz madridskog Reala.

Kao jedan od najtalentiranijih bekova La Lige, Odriozola je u ljeto 2018. stigao u Madrid iz Real Sociedada. Odšteta je iznosila 30 milijuna eura.

gol expired Pep i Klopp predložili kako popraviti engleski nogomet: Jedno natjecanje ukinuti, drugo reformirati divider

Mladi Bask nije se uspio nametnuti i očito je zaželio potražiti novu sredinu. Ove sezone odigrao je samo četiri utakmice u La Ligi i jednu u Ligi prvaka.

Bio je na meti španjolskih klubova Athletic Bilbaa i Seville, no ipak je odlučio otići u inozemstvo. Sve govori da će prijeći u redove njemačkog velikana, gdje ga na poziciji desnog beka čeka konkurencija u vidu Benjamina Pavarda.

Real Madrid (Foto: AFP) Tajni sastanak u Madridu: Realu ponuđena velika trampa, u igri više od 300 milijuna eura divider

Međutim, Hansi Flick vjerojatno će prebaciti Pavarda u sredinu obrane jer ima velikih problema s ozljedama centralnih braniča. Niklas Süle i Javi Martinez izvan su stroja, dok se Lucas Hernandez tek oporavio od ozljede.

Osim toga, očita je nakana Bavaraca da Joshuu Kimmicha ustale u sredini terena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider