Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perez zna što ga čeka

Real se na ovako nešto još nije odlučio: Luda strategija za najveće pojačanje nakon Ronalda

Real Madrid planira reintegraciju igrača na posudbi kako bi pronašao sredstva za dovođenje Kyliana Mbappea.

Florentino Perez i Zinedine Zidane (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Real Madrid pomno prati svoje igrače na posudbi jer želi uštedjeti novac za francuskog napadača Kyliana Mbappea. Smatra se da klupski treneri vjeruju da su Sergio Reguilon, Martin Odegaard, Achraf Hakimi, Takefusa Kubo i Dani Ceballos dovoljno dobri da bi naredne sezone mogli igrati za Real.

Ceballos je navodno tražio da njegova posudba u Arsenalu bude trajna. Međutim, Španjolac je također rekao da i dalje želi uspjeti u Madridu. Odegaard pruža impresivne partije u dresu Real Sociedada. Norvežanin je postigao dva pogotka i asistirao još tri puta ove sezone.

Achraf Hakimi također skreće pozornost na sebe u Njemačkoj. Marokansko-španjolski desni bek zadržao je poziciju u prvoj momčadi Borussije.

Ivan Rakitić (Foto: AFP) Sastanak Barcelone i Intera: Pregovaralo se oko Rakitića, poznati insajder otkrio detalje divider

Prema AS-u, reintegracija tih posudbi trebala bi pomoći Realu da skupi dovoljan iznos kako bi odveo Mbappea iz Pariza. Francuz je prioritetna meta Madrida i klub je odlučan u njegovom dovođenju. No Florentino Perez zna da će za njega trebati platiti ogromnu naknadu – čak i po njihovim standardima.

Kako bi olakšao financijski pritisak, strategija kluba donekle će se prebaciti na igrače na posudbi. To znači da bi trebali imati dovoljno novaca na ljeto kako bi se mogli natjecati s bogatašima poput PSG-a i Manchester Cityja.

Julia Rose (Instagram) Ljepotica s prijateljicom u velikom finalu ometala igrača pokazujući mu gole grudi, zasjenila i Trumpa divider


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider