Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
vidjelo se u prijenosu

Ljepotica s prijateljicom u velikom finalu ometala igrača pokazujući mu gole grudi, zasjenila i Trumpa

Instagram zvijezda Julia Rose dobila je zabranu ulaska na sve stadione MLB lige.

Julia Rose (Instagram)

Igrači Houston Astrosa upisali su treći uzastopni gostujući trijumf u World Seriesu, te sada u velikom finalu američke profesionalne lige u baseballu (MLB) vode s 3:2 u pobjedama protiv Washington Nationalsa.

U petoj utakmici Astrosi su u Washingtonu slavili sa 7:1. Put do nove pobjede prokrčili su kubanski novak Yordan Alvarez i Portorikanac Carlos Correa, koji su "home runovima" u drugoj i četvrtoj izmjeni gostima omogućili vodstvo 4:0.

Utakmicu u Washingtonu gledao je i američki predsjednik Donald Trump sa suprugom Melanijom, ali publika ga je "počastila" zvižducima i negodovanjem.

Kinsey Wolanski (Foto: AFP/Twitter) Bujna plavuša s finala Lige prvaka saznala kaznu za svoj čin: Dobro će se nasmijati… divider

Zanimljivo, još je jedna ljepotica iskoristila veliki sportski događaj kako bi promovirala vlastiti posao. Nakon prsate plavuše s finala Lige prvaka, druga zvijezda Instagrama koja je popularna zbog svojih golišavih fotografija, Julia Rose, dobila je pet minuta slave.

Ona je zajedno s prijateljicama ometala bacača Gerrita Colea, što se vidjelo i u prijenosu koji je gledao dobar dio SAD-a. Nakon utakmice dobila je zabranu ulaska na sve MLB stadione, a sama se otkrila priznavši na društvenim mrežama kako je upravo ona jedna od djevojaka koja je pokazivala gole grudi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider