Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
kuhaju se poslovi

Sastanak Barcelone i Intera: Pregovaralo se oko Rakitića, poznati insajder otkrio detalje

Ivan Rakitić bio je jedna od tema razgovora na sastanku nogometnih velikana.

Ivan Rakitić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Predstavnici Barcelone i Intera sastali su se zbog pregovora oko mogućih međusobnih transfera, javlja poznati talijanski transferni stručnjak Gianluca Di Marzio.

Na njegovoj službenoj stranici objavljeni su detalji pregovora i koji su sve igrači uključeni. Među njima je Ivan Rakitić, koji se i ranije dovodio u vezu s Interom.

Po njemu, Barcelona je spremna prodati Rakitića u siječnju, ali upitno je uklapa li se on u koncepciju Antonija Contea. Interov trener radije bi u svojoj momčadi vidio Artura Vidala, ali upitno je želi li ga Barcelona pustiti.

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Barcelona nakon 58 godina dostiže Real: Ronaldo ih je držao na vrhu, a sad su ozbiljno ugroženi divider

U drugom smjeru mogli bi Lautaro Martinez i Milan Škriniar, za koje je zainteresirana Barcelona. Međutim, do tih transfera mogli bi doći tek u lipnju, nikako u siječnju.

Di Marzio piše da su klubovi u dobrim odnosima i da će održavati kontakt oko mogućih transfera. Navodno su u Interu skeptični zbog Rakitićevih godina (31), spomenutih koncepcijskih pitanja i moguće visoke cijene. Vidjet ćemo mogu li Inter i Barca postići dogovor.

gol expired Skandal trese Arsenal: Kapetan je dugo trpio, a onda je pukao zbog napada na trudnu suprugu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider