Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ispunili se uvjeti

Real opet želi veliku zvijezdu Bayerna: Ovaj put transfer je najbliže realizaciji

Madriđani pripremaju totalni remont momčadi na kraju sezone, a na popisu želja nekoliko je zvjezdanih imena.

Slavlje Bayerna (Foto: AFP) (Foto: Afp)

I dok na travnjaku ove sezone uglavnom negativno iznenađuje svoje navijače i svjetsku javnost, Real Madrid barem na polju transfernih spekulacija pokušava prikupiti pozitivan publicitet. Madriđani pripremaju remont momčadi na kraju sezone, a na popisu želja nekoliko je zvjezdanih imena. 

Nakon sage s Neymarom, koja ni izbliza nije gotova i o tome će sigurno još biti riječi, te koketiranja s Hazardom i Harryjem Kaneom, došao je red na Roberta Lewandowskog, kojem se madridski mediji vraćaju ciklički, baš kao i Brazilcu.

Marca piše kako se u Realu živo nadaju da će naljeto imati šansu dovesti napadača Bayerna. Poljak je stara meta i za sada neispunjena želja Madriđana. U nekoliko se navrata spekuliralo kako je blizu Reala, ali Bayern je svaki put bio neumoljiv.

Slavlje Bayerna (Foto: AFP) Slavlje Bayerna (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Florentino Perez ne odustaje tako lako i čini se da je pronašao način kako da slomi Nijemce. Lewandowski je i prije slao pozitivne poruke, njegov menadžer sastajao se s čelnim ljudima Reala, pa se pretpostavlja da nema ništa protiv prelaska na Santiago Bernabeu, dapače da mu je to velika želja.

U Realu su svjesni da operacija neće biti jednostavna, no navodno je Lewandowski opet poslao poruku da je spreman za pregovore. Real želi njega, on želi Real i još „samo“ treba uvjeriti Bayern da ga pusti, a to neće biti nimalo lako, toga su jako dobro svjesni u Realu.

Zašto su u Realu ipak optimistični ili, ako želite, zašto igračev menadžer Cezary Kucharski misli da je sazrelo vrijeme za rastanak s Bayernom? Lewandowski je četvrtu godinu u Realu, a Kucharski je navodno uvjeren kako su i u Bayernu svjesni da je jedan ciklus završen te da je došlo vrijeme za rastanak.

Bayernu će ovo ljeto možda biti posljednja prilika da na Lewandowskom masno zaradi. Poljak će u kolovozu napuniti 30 godina, a to su godine kada se polako razmišlja o posljednjem velikom ugovoru. Ako Realova ponuda bude izdašna i ako Lewandowski bude dovoljno uporan, Bayern bi mogao popustiti. To je prilično realno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider