Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svi ga traže

Real mu nudi veću plaću da ostane još godinu dana u svojem klubu: Za sve je kriv Modrić?

Real Madrid vidi Judea Bellinghama kao dostojnu zamjenu za hrvatskog kapetana Luku Modrića.

Bellingham i Modrić (Foto: Afp)

Jude Bellingham jedan je od najtraženijih igrača svijeta. Prati ga cijela svita europskih velikana, spominju se tako Liverpool, Manchester City i United, ali čini se da utrku predvodi Real Madrid.

Već je neko vrijeme na radaru madridskog kluba, koji ga vidi kao dostojnu zamjenu za hrvatskog kapetana Luku Modrića, kojem istječe ugovor na kraju aktualne sezone. Međutim, Florentino Perez i društvo ne žele žuriti s transferom.

Španjolski AS piše da Madriđani nisu voljni izdvojiti pozamašnu svotu ovog ljeta za tinejdžera, čiji bi transfer mogao porušiti sve rekorde, a u sastavu imaju dva veznjaka koji pripadaju samom vrhu europskog nogometa, Modrića i Tonija Kroosa.

Ante Erceg Čeka se kazna svih kazni: "Najteže je prošao Lončar 97. godine, to mu je bila jedina utakmica u HNL-u" divider

Zbog toga su Bellinghamu spremni ponuditi još veću plaću, ali pod jednim uvjetom - da ostane još godinu dana u Bundesligi. Odnosno, da im se pridruži tek u ljeto 2024. godine.

Jasno, Modrić i Kroos polako zalaze u ozbiljne igračke godine, ali u Realu očito smatraju da još nije došlo vrijeme za otpis. To će pokušati iskoristiti bogati konkurenti i preoteti sjajnog tinejdžera, tako da nas čeka i više nego zanimljivo ljeto.

Naravno, nešto se pita i Borussia Dortmuda koji bi ga volio što duže zadržati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider