Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
za udaranje suca

Čeka se kazna svih kazni: "Najteže je prošao Lončar 97. godine, to mu je bila jedina utakmica u HNL-u"

Ante Erceg potpuno se izgubio na utakmici Istre 1961 i Rijeke.

Protekli tjedan Supersport HNL-a obilježila je utakmica Istre 1961 i Rijeke, ali nitko više kao ponajbolji igrač domaćina Ante Erceg, koji je poderao sucu bilježnicu s kartonima na izlasku i sad mu prijeti teška kazna.

"Erceg gubi živce već zadnje dvije-tri utakmice, prvo protiv Hajduka, drugi put protiv Osijeka i sad je potpuno izgubio kontrolu. Njegova strana priče je da je on 'glavna meta protivničkih igrača'", otvorio je Mateo Pukšar.

"To bi mu trebalo laskati, on je njihov najbolji igrač, on je taj! Ali sad sve što je napravio dobro može prosuti zbog manjka kontrole. Čekamo kaznu, ne mogu prejudicirati što bi mogao dobiti, ali mogao bi do pet mjeseci zabrane dobiti", započeo je Ivan Ljubić.

Koja je najveća kazna dosad?

"Najviše je dobio Robert Lončar '97., kad je dobio pet utakmica suspenzije za nokaut suca Cvitkovića. Mislim da je do kraja sezone bio suspendiran. To mu je bila jedina utakmica u HNL-u jer više nije odigrao nijedan susret te sezone, a ni kasnije."

Sve o ovom potezu, ali i ostalim zanimljivostima iz proteklog kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider