Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nastavlja se rat

Real Madrid cilja galaktičko pojačanje, a nije Mbappe: Perez mijenja taktiku i udara PSG

Na meti Florentina Pereza ovaj put je sportski direktor PSG-a Luis Campos, koji je u istoj ulozi uspješno radio u Monacu i Lilleu…

Florentino Perez (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez mijenja taktiku: veliko galaktičko pojačanje iz PSG-a više nije Kylian Mbappe, već Luis Campos, sportski direktor PSG-a.

gol expired Trener Hajduka pohvalio Istru: "U ovom trenutku to najbolje rade u cijeloj ligi" divider

Le 10 Sport otkriva da je Campos bio blizu toga da postane novi sportski direktor Reala ovog ljeta, dok je Mbappe još uvijek lebdio između PSG-a i Reala.

Perez preotima PSG-u Luisa Camposa

Perez je ljetos pokušao vratiti poznatog lovca na talente u Valdebebas, gdje je već radio 2012. i 2013. Le 10 Sport piše da bi se Campos uskoro mogao vratiti u Madrid.

Perez navodno ima plan u koji bi ponovno mogao uključiti Mbappea. Računa da bi francuski napadač mogao prijeći u Real 2024. ili 2025.

Novak Đoković i Roger Federer Ovo zaslužuju samo legende: Pogledajte što je Đoković poručio Rogeru Federeru na oproštaju divider

No prije Mbappea namjerava vratiti Camposa, koji je u prvom navratu stigao u Real zajedno sa Joseom Mourinho.

Bio je osoba od najveće povjerenja portugalskog trenera. Campos je imao ulogu glavnog skauta i analitičara, no taj je projekt propao.

Campos je u Castillu, primjerice, doveo tada mlađahnog Fabinha, koji danas uspješno igra u Liverpoolu. Angažirao ga je kao desnog beka, a godinu dana kasnije odveo ga je u Monaco.

Povezana priča s Mbappeom

Predsjednik Reala smatra da bi portugalski stručnjak bio savršen tandem s Junijem Calafatom i ne namjerava ga ispustiti iz vida. Perez na taj način namjerava barem usporiti razvoj PSG-a.

Harry Kane Nekoliko reprezentacija objavilo dresove za Katar, Englezi i Portugalci ekstremno nezadovoljni divider

Ako Parižanima otme glavnog stratega, računa da bi Realu bilo puno lakše. Podsjećamo da je Campos Monaco i Lille odveo do naslova prvaka Francuske u ulozi sportskog direktora. Pokazao je da je u stanju s puno manje novca napraviti rezultat.

Posljednjih dana pričalo se i o interesu Chelseaja, što bi zakompliciralo njegov dolazak u Real u bliskoj budućnosti. Trenutačno je Camposova budućnost povezana s Mbappeovom. Ako Campos prijeđe u Real, to bi bio znak da dolazi i Mbappe. Rat Reala i PSG-a očito će se nastaviti. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider