Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vratili na -2

Real odgovorio na izazov Barcelone: Majstorija Kroosa, ali i komično primljen pogodak Kraljeva

Nogometaši Real Madrida upisali su pobjedu u prvoj utakmici po povratku na travnjak nakon stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid slavio je u povratničkoj utakmici 28. kola španjolske Primere s 3:1 protiv Eibara. Kraljevi su na svojem pomoćnom stadionu Alfredo Di Stefano pitanje pobjednika riješili u prvom poluvremenu.

Manje od četiri minute trebalo je da Real Madrid stigne do vodstva, a ono se dogodilo nakon majstorije Tonija Kroosa. Igrač Eibara izbio je loptu iz nogu Hazard, no samo do Kroosa koji je stajao na rubu kaznenog prostora s lijeve strane. Uputio je udarac isprve s mjesta, unutarnjim dijelom kopačke, i pogodio suprotni dio gola, pod samu gredu.

gol expired Sramotni ispad proslavljenog hrvatskog nogometaša: Krampom nasrnuo na ženu i gušio je divider

U 30. minuti Sergio Ramos je zabio nogom iz neposredne blizine nakon što ga je poslužio Eden Hazard, povratnik u prvu momčad nakon ozljede. 

Sedam minuta kasnije Marcelo je natrčao na jednu odbijenu loptu i zakucao je u donji dio gostujućeg gola. 

Bigas je u 60. minuti postavio konačan rezultat, iako uopće nije imao namjeru igrati s loptom. Udarac je uputio De Blasis, a lopta se od leđa Bigasa odbila prema Courtoisu, te mu prošla kroz noge i ušuljala se u mrežu. 

gol expired Jednostavno nestvarno: Novi veličanstveni pothvat Messija koji vjerojatno nitko neće nikada srušiti divider

Luka Modrić igrao je do 84. minute kada ga je na travnjaku zamjenio Valverde. 

Real je ovom pobjedom vratio zaostatak za Barcelonom na samo dva boda, nakon što su Katalonci jučerašnjom 4:0 pobjedom kod Mallorce nakratko pobjegli na +5. 

gol expired Visoko slavlje Barcelone u prvoj utakmici nakon pauze: Prvijenac neočekivanog pojačanja, majstorija Messija divider

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider