Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zbog pogrešnog parkiranja

Sramotni ispad proslavljenog hrvatskog nogometaša: Krampom nasrnuo na ženu i gušio je

Josip Skoblar verbalno je a potom i fizički nasrnuo na tri žene i malo dijete.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Proslavljeni hrvatski nogometaš Josip Skoblar napao je tri žene i dijete u Privlaci, a jednu je pritom i ozlijedio, prenosi 24 Sata.

Incident se dogodio zbog parkiranja automobila na nedozvoljenom mjestu, odnosno privatnom posjedu spomenutog Skoblara. Žene i dijete su automobilom skrenule u slijepu ulicu te se na kraju iste, blizu plaže, parkirale.

gol expired Jednostavno nestvarno: Novi veličanstveni pothvat Messija koji vjerojatno nitko neće nikada srušiti divider

Tijekom kupanja oko mjesta gdje su parkirale pojavio se Skoblar i počeo vikati. Kada mu je prišla žena da ga urazumi on je već imao kramp u ruci, a onda ju je u jednom trenutku primio za vrat i počeo gušiti.

Nakon nekog vremena Skoblar se smirio i maknuo automobil, nakon čega su žene i dijete napustili plažu, te otišle prijaviti proslavljenog hrvatskog nogometaša policiji. Kćer Josipa otkrila je spomenutom izvoru ove vijesti da je njegovom ocu žao zbog cijelog incidenta.

Skoblar je jedini Hrvat koji je dobio Zlatnu kopačku, odnosno nagradu za najboljeg strijelca Europe. Član je Marseilleove Kuće slavnih, bivši trener Dinama, Rijeke i Hajduka, dok je s reprezentacijom Jugoslavije 1962. godine stigao do polufinala Svjetskog prvenstva.

gol expired Pokrajac poražen u Poljskoj za pola minute: Kita ga iznenadio na samom početku borbe divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider