Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
englezi se raspisali

Ludi transfer scenarij već ovog ljeta: Mane u Realu, a Mbappe u Liverpoolu?

U engleskim medijima pojavila se luđa špekulacija prema kojoj će Mane napustiti Liverpool, koji će na njegovo mjesto dovesti Mbappea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski tabloidi raspisali su se o nevjerojatnom transfer scenariju koji bi se mogao dogoditi ovog ili idućeg ljeta. Real Madrid bi u svoje redove mogao dovesti Sadija Manea za čak 170 milijuna eura, a od tog novca bi Liverpool postavio novi transfer rekord i za 280 milijuna eura doveo Kyliana Mbappea.

S obzirom da je redom riječ o tabloidima koji su prenijeli ovu vijest, sve treba uzeti sa zadrškom, no možemo reći da matematika postoji. Španjolski mediji već su u nekoliko navrata napisali da je dovođenje Mbappea u Real Madrid gotovo nemoguće ovog ljeta.

gol expired Prošle su 22 godine od fenomenalne minijature Ronalda na "oranici" vrijedne finala Kupa UEFA-e divider

S obzirom da Zinedine Zidane već iduće sezone želi imati momčad za napad na titule u Primeri i Ligi prvaka za očekivati je da će pokušati dovesti neko drugo veliko ime. Sadio Mane već je nekoliko puta bio na radaru Kraljeva, no nikada nije bilo konkretnijih ponuda. Mane ima ugovor s Redsima do ljeta 2023. godine.

Ako Mane napusti Liverpool, klub s Anfielda tražio bi njegovu zamjenu, a prema pisanju engleskih tabloida to bi mogao biti Mbappe. Za njega bi Redsi morali srušiti svjetski rekord, a navodni iznos koji su spremni iznijeti je 280 milijuna eura.

gol expired Jedan od vodećih talijanskih infektologa objasnio zašto testiranje svakih par dana nije realno divider

Osim novca koji bi dobili za Manea, Liverpool će od iduće sezone imati novog sponzora (Nike), koji će dodatno osnažiti financijsku stabilnost kluba i donijeti novac potreban za jedan takav transfer.

Sve su to špekulacije, no treba imati u vidu da je riječ o dva ponajveća kluba na svijetu, o kojima mnogi nogometaši sanjaju od malih nogu. Uostalom, tko je očekivao da će Cristiano Ronaldo završiti u Juventusu nakon Reala? Malo tko...

gol expired Velika napetost u Barceloni: Jako ljutiti Rakitić namjerava zagorčati život lažljivim šefovima divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider