Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bolnica na Bernabeuu

Benzema ozlijeđen, Real hitno pojačava napad: Tri opcije - skupocjena zvijezda, senzacija ili veliki talent

Real Madrid bi u sljedećih nekoliko dana mogao dovesti pojačanje u napadu…

Galerija Karim Benzema (Foto: AFP) Luka Modrić i Gareth Bale (Foto: AFP) Piatek u borbi za loptu (Foto: AFP) +2 Mauro Icardi (Foto: AFP)

Real Madrid slavio je na teškom gostovanju u Sevilli protiv Betisa i barem je nakratko otupio kritičke note španjolskih medija, no platio je visoku cijenu. Naime, Karim Benzema pridružio se podužoj listi ozlijeđenih igrača Kraljevskog kluba.

Francuski napadač slomio je mali prst na desnoj ruci i možda će morati na operaciju, a kako su Realu otprije ozlijeđeni Gareth Bale i Marco Asesnsio, Real je upao u poprilične probleme što se tiče ofenzivnog dijela momčadi.

Madriđani muku muče s realizacijom cijelu sezonu, a sada je situacija postaje dramatično zabrinjavajuća uoči uzvratne utakmice osmine Kupa kralja s Leganesom i derbija sa Sevillom u sljedećem kolu La Lige.

Realu prijeti neslavni rekord, sprema se čistka: I Modrić je među onima koji bi mogli otići Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) Slavlje igrača Betisa (Foto: AFP) +3 Joaquin slavi pogodak Barci (Foto: AFP)

Španjolski mediji spekuliraju kako Real pod hitno traži pojačanje u napadu, i to klasičnu devetku. U razmatranju su tri opcije. Mauro Icardi stara je želja Madriđana.

Argentinac nije pristao na produljenje ugovora s Interom, no njegova izlazna klauzula iznosi 110 milijuna eura, a Real nije baš spreman toliko platiti. Navodno Florentino Perez pokušava smekšati Nerazzurre, međutim teško da će Talijani pristati na smanjenje cijene.

Ako Inter ostane nepopustljiv, Real će se najvjerojatnije okrenuti 23-godišnjem napadaču Genoe Krzysztofu Piateku, koji je drugi strijelac talijanske lige s 13 pogodaka, jednim manje od vodećeg Cristiana Ronalda, napadača Juventusa i bivše najveće zvijezde Reala.

Tottenham "ohladio" Real: Raspitivali se za Kanea, Spursi izvjesili astronomsku cijenu Harry Kane (Foto: AFP) Kane i Son (Foto: AFP) Harry Kane (Foto: AFP) +1 Slavlje Tottenhama (Foto: AFP)

Poljak je senzacija Serie A, ali zacijelo će biti znatno jeftiniji od Icardija, no isto tako i puno upitniji u smislu hoće li biti pojačanje?

Real isto tako razmatra opciju da povuče mlađahnog Brazilca Rodryga Goesa, kojeg je kupio ljetos za 45 milijuna eura i ostavio ga u Santosu. Prije nekoliko dana je napunio osamnaestu i može prijeći u Real. To je ipak najmanje realna opcija. Zimski prijelazni rok traje do kraja siječnja, ali Real vjerojatno neće dugo čekati.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider