Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
presudilo dijete betisa

Luka Modrić zabio golčinu, Real Madrid slavio na teškom gostovanju

Luka Modrić postigao je prvi pogodak sezone u Primeri u dresu Real Madrida.

Galerija Luka Modrić slavi pogodak (Foto: AFP) Modrić slavi pogodak (Foto: AFP) Modrić slavi pogodak (Foto: AFP) +2 Luka Modrić (Foto: AFP)

U sklopu 19. kola španjolske Primere Real Madrid gostovao je kod Betisa i osvojio sva tri boda pobjedom 2:1. Luka Modrić postigao je prekrasan pogodak u 13. minuti prvog poluvremena, a pobjedu Kraljevskom klubu donio je Dani Ceballos, "dijete" Betisa. 

POGODAK MODRIĆA

Hrvatski kapetan sjajno je dočekao odbijenu loptu na 20-ak metara od gola i svom snagom lijevom nogom raspalio u desnu stranu domaćeg vratara, koji nije uspio reagirati.

Bio je to prvi prvenstveni pogodak Modrića ove sezone, odnosno drugi u svim natjecanjima. Sveukupno mu je to bio 10. gol u Primeri otkako je stigao u redove madridskog diva. 

Betis je do izjednačujućeg pogotka stigao u 67. minuti i to uz pomoć VAR-a. Canales, inače bivši igrač Reala, je postigao pogodak koji je prvotno poništen zbog zaleđa, ali je u konačnici nakon detaljnog pregledavanja snimke ipak priznat.  

Betis je nakon toga pritisnuo Real u vlastiti šesnaesterac i mirisalo je na potpuni preokret, no onda su domaći sami sebi "pucali u stopalo". Izgubili su loptu na centru, skrivili slobodni udarac na 20-ak metara, a onda je Dani Ceballos sjajno pucao i prevario vratara za pobjedu. 

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider