Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poker od luksemburga

Susjedi teško pronalaze objašnjenje: "Blamaža i povijesna sramota u najgorim kvalifikacijama u povijesti BiH"

Reprezentacija BiH teško je stradala od Luksemburga 4:1 u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Savo Milošević (Foto: Afp)

Nogometaši BiH poraženi su od Luksemburga 4:1 u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, a kako je ova utakmica trebala biti testni poligon za neka nova imena, koje je Savo Milošević želio uvesti u nacionalnu vrstu, debakl naših susjeda još je i veći.

Mediji iz susjedstva ne mogu se načuditi novom teškom porazu od reprezentacije koja im ne bi trebala predstavljati takav bauk, a mnogi ove kvalifikacije karakteriziraju kao "najgore u povijesti zemlje".

Luksemburg - Bosna i Hercegovina VIDEO Bosna i Hercegovina doživjela novu i dosad najveću blamažu, Slovačka potvrdila Euro divider

"Blamaža u Luksemburgu“, piše u naslovu SportSport.ba, a u nastavku teksta ističe:

"Novi težak poraz doživjela je naša nogometna reprezentacija, ovaj put pali smo u Luksemburgu i sigurno imamo mnogo razloga za brigu."

"Bilo je riječ o utakmici 9. kola kvalifikacija na kojem je naš izbornik Savo Milošević odlučio pružiti priliku nekim novim momcima, a skoro svi su zaslužili velike kritike, ako ih se uopće dotiču, kao i čelnike NS BiH", pišu pa podvlače:

"Do kraja branič Gojković u sudačkoj nadoknadi pogađa za 3:1, ali zatim domaći postižu i četvrti gol. Rodrigues je pucao silovito uz samu stativu i zabio gol za najveću bruku bh. nogometa u povijesti."

Hrvatska reprezentacija na treningu VIDEO Vatreni u dobrom raspoloženju dočekuju ključne utakmice s nadom da će se Wales negdje poskliznuti divider

Ništa manje kritičan nije ni tekst Klixa.

"Nogometaši BiH nastavili su se blamirati u kvalifikacijama za Euro, a večeras su drugi put u pet mjeseci poraženi od Luksemburga. Zmajevi su katastrofalno otvorili utakmicu, a kasnije smo shvatili da će tako biti cijelim njenim tijekom", piše u tekstu.

Sportske.ba također ističu kako je riječ o povijesnoj sramoti.

"Sramotno izdanje i povijestan poraz: Luksemburg obrukao Zmajeve", stoji u naslovu njihovog teksta.

Luka Ivanušec Ivanušec otkrio u kakvoj je formi pa naglasio: “Imamo pritisak, o ovome nam ovisi EURO“ divider

Jedan od najboljih igrača BiH Rade Krunić ispričao se navijačima.

"I mi igrači i navijači su očekivali više. Sigurno da smo više očekivali. Moramo od nečeg krenuti i podići poljuljano samopouzdanje. Kroz kvalifikacije smo igrali sve lošije i lošije, ovo danas je bila jedna od lošijih partija u zadnje vrijeme."

A autor jednog od najsramotnijih poraza u povijesti naših susjeda, izbornik Savo Milošević, ovako je objasnio poraz:

"Nemamo razinu za moderan nogomet, najveći problem nam je trka. Ovo je naša realnost, neću tražiti opravdanja, ali bez trke je jako teško pričati o ostalom".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider