Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva slučajnost

Brazilski izbornik se našalio sa srpskim izbornikom Piksijem zbog nevjerojatnog ždrijeba

U Dohi je održan ždrijeb skupina za Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru 2022.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reakcije izbornika na ždrijeb skupina Svjetskog nogometnog prvenstva 2022.

LOUIS VAN GAAL (Nizozemska):

"U skupini smo sa suparnicim o kojima znamo jako malo. Naši će analitičari imati puno posla koji treba obaviti u narednom periodu. Na SP-u 2014. smo završili u najtežoj skupini, sa tadašnjim svjetskim prvacima Španjolcima, U usporedbi s tada, ovaj ždrijeb je povoljniji, premda nas ovoga puta očekuje ogled protiv prvaka Afrike."

gol expired Najveća zamka ždrijeba: Evo što će Vatrenima biti jako važno napraviti da bi ponovili Rusiju divider

GARETH SOUTHGATE (Engleska):

"SAD i Iran su ekipe potiv kojih nismo igrali. Mi igramo već prvog dana, tako da je sada sasvim jasno kako izgleda naš program s završetkom Premijer lige, moramo što prije moguće otići u Katar."

GREGG BERHALTER (SAD):

"Moj prvo razmišljanje je da je ovo dobra grupa. S Engleskom je uvijek uzbudljiva igra, uvijek ima puno pažnje oko te utakmice. Poznajemo puno njihovih igrača iočekuje nas sjajna utakmica. Engleska ima veliku povijest i super je što ćemo igrati protv njih."

LIONEL SCALONI (Argentina):

"Dobri smo i vjerujem u nas. Ne možemo se žaliti na skupinu, ali ne možemo biti posve zadovoljni. Meksiko je suparnik kojeg poznajemo, Poljska je prošla kroz dodatne kvalifikacije, a Saudijska Arabija je imala dobre kvalifikacije. Poštujemo naše rivale. Poručujem ljudima, budite mirni i uživajte u Svjetskom prvenstvu. Nadam se s Argentinom u finalu."

gol expired Igra protiv Vatrenih u Kataru. Kaže da nije rođen u Hrvatskoj: "Ja sam iz srpske Dalmacije" divider

LUIS ENRIQUE (Španjolska):

"To je jaka skupina ako uzmete u obzir Njemačku. Međutim, na vrhu smo skupine zbog naših zasluga i rada. Što se tiče ostatka grupe, ne znam puno, neću lagati, gotovo ništa. No odvojit ćemo vrijeme kako bi ih dobro proučili. Nećemo mijenjati način na koji igramo bilo da je Svjetsko prvenstvo ili prijateljska utakmica. Naš stil je vrlo jasan i bit će jako teško igrati protiv nas.

TITE (Brazil):

"To nije skupina ni smrti ni života. Svaka grupa ima stupanj težine. Skoro je sve isto kao i 2018. godine, baš sam se nšalio sa srpskim izbornikom Draganom Stojković o sličnosti grupe iz 2018. Srbija i Švicarska su eliminirale Portugal i Italiju u svojim skupinama, Kamerun je vrlo jaka afrička momčad."

DRAGAN STOJKOVIĆ (Srbija):

„Teška grupa, imamo rivale koje moramo respektirati, ali prije svega moramo da respektirati sami sebe. Pred nama je prvo mini turnir sa tri utakmice koje moramo da odigramo na najvećem nivou. U svakom slučaju, teška grupa, ali mi se ne bojimo, želimo izazov i mislim da ćemo uspjeti." 

FERNANDO SANTOS (Portugal):

"Kao da je čaša napola puna i napola prazna. Kad bismo gledali na prethodnom Svjetskom prvenstvu Urugvaj bi bio favorit. Ako gledamo na ljestvici, Portugal će biti favoriti. Ne smijemo zaboraviti Ganu i Južnu Koreju, koje imaju jake
igrače."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider