Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Neviđena grupa

Reakcije izbornika iz ''skupine smrti'' su briljantne: ''Što reći, bit će festival nogometa''

Skupina F u kojoj su Portugal, Francuska i Njemačka odmah je proglašena "skupinom smrti" na Euru 2020., a s tim se slažu i izbornici tih reprezentacija. Četvrta reprezentacija u ovoj skupini bit će poznata nakon baraža u ožujku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmice u skupini F na Euru 2020. igrat će se u Münchenu i Budimpešti, s tim da će Njemačka sve tri utakmice igrati na domaćem terenu.

"Ovo je 'skupina smrti' i svatko će morati igrati na maksimumu svojih mogućnosti da bi prošao u nokaut fazu. Utakmice u Münchenu bit će festival nogometa, a očekivanja naših navijača bit će velika. Za našu mladu ekipu to će biti veliki izazov, ali radujem se tome", kazao je njemački izbornik Joachim Löw.

gol expired Hrvatska je veliki favorit čak i ako dobije Srbiju: Vatreni su dobro prošli, bolje biti drugi nego prvi divider

Već u 1. kolu sastaju se Francuska i Njemačka.

"Moglo je ispasti bolje, ali što je tu je. Nema vremena za dizanje forme, od samog početka morat ćemo biti na vrhuncu. Često smo igrali protiv Njemačke i Portugala i nema sumnje da je ovo najteža skupina", istaknuo je francuski izbornik Didier Deschamps.

Portugalski izbornik Fernando Santos ističe da žele obraniti naslov europskih prvaka:

"Što reći o skupini u kojoj imate svjetske prvake sa posljednja dva Mundiala (Njemačku i Francusku) i aktualnog europskog prvaka (Portugal). Ako me pitate da li bih volio da smo izbjegli Njemačku i Francusku, pa naravno da bih želio. Ali isto tako Nijemci i Francuzi će vam reći da nisu željeli Portugal u svojoj skupini. Pripremit ćemo se tako da dođemo na Euro puni samopouzdanja i idemo obraniti naslov prvaka.''

gol expired Daliću se ispunila želja na ždrijebu Eura, ali ima jasnu računicu: ''Moramo proći'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider