Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neočekivan potez

Pogledajte kako je Pogba odgovorio na uvrede navijača: Suigrači su ga pokušali odvući, ali on je bio uporan

Nakon poraza protiv Uniteda, navijači West Hama odlučili su se obračunati s Paulom Pogbom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United je preokretom slavio na gostovanju kod West Ham Uniteda u susretu 6. kola engleske Premierlige, utakmica je zavšila rezultatom 2:1. 

Junak utakmice bio je David De Gea koji je napokon prekinuo crni niz obranivši jedanaesterac Marku Nobleu za velika tri boda. Naravno, to je izazvalo opće oduševljenje među igračima Uniteda koje su domaći navijači obasipali uvredama nakon susreta, a najgore je prošao Paul Pogba.

Tako se na društvenim mrežama pojavila snimka na kojoj se može vidjeti kako igrači Uniteda odlaze prema svlačionici, a navijači West Hama prozivaju Pogbu te mu govore da zašute. Uputili su mu još nekoliko uvreda koje nećemo prevoditi.

Iako su ga suigrači i pomoćni trener Michael Carrick pokušali odvući u svlačionicu, Pogba je zastao kako bi im odgovorio, ali samo je razvukao široki osmijeh i promatrao navijače na tribini.

gol expired UEFA sprema promjene koje će uništiti male klubove? Opet se ide niz dlaku bogatašima divider

Nije im dopustio da ga isprovociraju, što je pojedince na tribini još više razljutilo.

Obračun Pogbe s navijačima West Ham Uniteda nakon utakmice, možete vidjeti ovdje.

Inače, United je slavio pogocima Cristiana Ronalda, koji je zabio svoj četvrti pogodak u trećem nastupu za United i Jessea Lingarda koji se iskupio za debakl na otvaranju Lige prvaka, kada je označen glavnim krivcem za poraz protiv Younga Boysa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider