Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prekinuo crni niz

Moyes ga uveo u igru da zabije s bijele točke, ali De Gea je sve šokirao: Nakon više od pet godina obranio jedanaesterac

Manchester United je slavio preokretom na gostovanju kod West Hama u susretu Premierlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United upisao je dramatičnu pobjedu na gostovanju kod West Ham Uniteda u susretu 6. kola engleske Premierlige, slavili su sa 2:1.

Iako su gosti preokrenuli rezultat pogocima Cristiana Ronalda i Jessea Lingarda, West Ham je imao sjajnu šansu za osvajanje boda, ali sve je uprskao trener David Moyes koji je povukao čudnu odluku u posljednjim sekundama susreta.

Nakon što je Shaw igrao rukom u svom kaznenom prostoru, sudac Atkinson je pregledao snimku i opravdano pokazao na bijelu točku za West Ham.

Moyes tada radi neshvatljivu zamjenu, u igru ulazi Mark Noble kako bi izveo kazneni udarac, ali kapetan "Čekićara" nije bio precizan. Njegov udarac brani španjolski vratar David De Gea koji tako prekida nevjerojatan niz.

Čak pet i pol godina nije uspio obraniti kazneni udarac, 40 puta su ga uspijevali prevariti, ali danas je napokon prekinuo crni niz i tako donio velika tri boda svojoj momčadi.

Promašaj Marka Noblea možete vidjeti ovdje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider