Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nijemac je razočaran

Kloppov veliki promašaj: Odigrao samo 14 minuta i već je na izlaznim vratima Liverpoola

Arthur Melo stigao je na posudbu u Liverpool iz Juventusa, ali mogao bi se brzo vratiti u Torino.

Jurgen Klopp (Foto: Afp)

Posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka Arthur Melo stigao je na jednogodišnju posudbu u Liverpool iz Juventusa. Trebao je brazilski veznjak biti pojačanje za središnji red engleske momčadi, ali njemačkom strategu Jurgenu Kloppu trebalo je samo 14 minuta da vidi o kakvom se igraču radi.

Želi ga vratiti u Torino, i to što je prije moguće. Razočarao ga je svojim ponašanjem na terenu, ali i van terena. Svako malo se Brazilac žali na sitne ozljede, a što se pak tiče njegovih igračkih kvaliteta, Klopp je zaključio da nikako ne može pratiti ritam engleske Premier lige.

Zbog toga se može već sad zaključiti da je ovo veliki promašaj Liverpoola. Istina, Arthur nije bio prvi izbor engleske momčadi, ali nije ni njemu Liverpool bio prva opcija.

Florentino Perez (Foto: AFP) Real Madrid cilja galaktičko pojačanje, a nije Mbappe: Perez mijenja taktiku i udara PSG divider

Želio je otići u Valenciju, kod Gennara Gattusa, ali španjolska momčad nije mogla zaključiti transfer. Nisu uspjeli prodati Maxi Gomeza i prikupiti dostatna financijska sredstva, tako da je Arthur na kraju preselio na Otok.

Ukupno gledano, Englezi su bacili u vjetar gotovo 4,5 milijuna eura za posudbu brazilskog veznjaka, koji posljednjih godina igra ispod svake razine. Daleko je to od igrača koji je nekad nosio dres Barcelone…

Tablica Premier liga

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider