Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki peh Beograđana

VIDEO Pogledajte Zvezdinu dramu: Borjan obranio penal pa primio "kroz oči", autogol odnio Ligu prvaka

Milan Borjan skinuo je penal Maccabiju pri rezultatu 2:0, ali potom je uslijedio raspad uz dva bizarna gola.

Milan Borjan (Foto: Afp)

Nogometaši Crvene zvezde sinoć su u dramatičnoj završnici utakmice s Maccabi Haifom ostali bez plasmana u skupine Lige prvaka.

Beograđani su imali dva gola prednosti, ali po jedan gol u završnici prvog, odnosno drugog dijela odnio im je san o nastupu među najboljim klubovima Starog kontinenta.

Milan Borjan Crvena zvezda doživjela bolan poraz u Ligi prvaka, Izraelci slavili nakon velikog preokreta divider

Zvezda je na ulasku u sudačku nadoknadu prvog dijela imala 2:0 koji im je jamčio plasman u nastavak natjecanja, ali manjak koncentracije i dva bizarna gola koštali su ih prolaska. Njihov golman Milan Borjan u sučevom vremenu prvog poluvremena uspio je obraniti udarac s bijele točke, ali u nastavku akcije zvezdaši su prodali loptu pa popili golčinu s 30-ak metara po sredini gola.

Da stvar bude gora, primili su i drugi gol na isteku regularnog dijela utakmice i pustili Izraelce u Ligu prvaka. Autor drugog gola gostiju bio je napadač crveno-bijelih na odlasku Milan Pavkov, koji bi karijeru trebao nastaviti u Saudijskoj Arabiji, a na oproštaju im je izbio desetak milijuna eura golom u vlastitu mrežu, koji ih je koštao Lige prvaka.

Sažetke dramatične utakmice pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider