Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iznenađujući rasplet

Slavni klub s desecima milijuna navijača želi legende Reala i Juvea: To bi bila senzacija!

Sergio Ramos završio je avanturu u PSG-u i traži novi klub, a čini se da bi mogao na neočekivanu adresu…

Sergio Ramos i Paul Pogba dok su igrali za Real Madrid i Manchester United (Foto: Afp)

Sergio Ramos (37) završio je svoju avanturu u PSG-u i trenutačno je u procesu pronalaženja novog kluba.

Torcida Torcida uoči Superkupa poslala žestoku poruku: "Srušimo najveće zlo i donesimo kući trofej!" divider

Proteklih tjedana spekuliralo se da će legenda Reala i španjolske reprezentacije karijeru nastaviti najvjerojatnije na Bliskom istoku, Sjedinjenim Američkim Državama ili možda negdje u Europi.

Španjolski mediji povezivali su ga s nekim saudijskim klubovima, Interom iz Miamija i matičnom Sevilleom, iz koje je prešao u Real Madrid 2015. i tamo se zadržao do 2021., kada je odlučio prijeći u PSG.

Brazilci tvrde: Ramos blizu prelaska u Flamengo

Međutim, brazilski Futebol Rei donosi senzaciju; piše da je Ramos u kontaktima s Flamengom, slavnim klubom iz Rio de Janeira. Štoviše, Brazilci tvrde da je vrlo blizu prelaska u klub za koji se pretpostavlja da ima najviše navijača u Brazilu, broje se u desecima milijuna, a diljem svijeta proslavila ga je sjajna Zicova generacija s početka 80-ih, kada je Flamengo postao prvak Južne Amerike i premoćno osvojio Interkontinentalni kup poigravši se s Liverpoolom, tadašnjim prvakom Europe, u tokijskom finalu.

Navijači Bayer Leverkusena Glavni kandidat za klupu Reala slaže moćnu momčad: Cilj je rušenje Bayerna i naslov prvaka Njemačke divider

Brazilski nogometni portal također tvrdi da je sedmerostruki prvak Brazila i trostruki prvak Južne Amerike u pregovorima s još jednom velikom zvijezdom, francuskim veznjakom Paulom Pogbom (30), koji je pod ugovorom s Juventusom do ljeta 2026., ali sve je više znakova da bi moglo doći do rastanka.

Pogba također na meti Flamenga

Pogba nema tako puno godina, tek je napunio tridesetu, ali u zadnje vrijeme imao je velikih problema s ozljedama, a Juve je u financijskom škripcu i rado bi se riješio njegove velike plaće. Stoga ne bi tražio neku značajnu odštetu, pretpostavlja se ne više od 10 milijuna eura.

No Pogbu želi i suadijski Al-Ahli koji mu je navodno ponudio 100 milijuna eura za tri godine, ali samo ako se posve oporavio i to može dokazati na liječničkom pregledu.

Vidjet ćemo kako će to sve završiti, ali čini se da je Flamengo opet financijski vrlo jak, a igranje za taj veliki klub na slavnoj Maracani i život u Riju čini se izazovnom kombinacijom, tako da je sve moguće.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider