Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uskoro službena potvrda

Manchester United je pronašao Solskjaerovog nasljednika: Stiže iz Moskve i potpisuje ugovor na samo šest mjeseci!

Vodit će momčad Manchester Uniteda do kraja ove sezone, a nakon toga će dvije godine imati ulogu savjetnika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ralf Ragninck je novi trener Manchester Uniteda, ali samo do kraja ove sezone, senzacionalno je objavio Athletic.

63-godišnji trener, kojeg se u Njemačkoj smatra "kumom modernog nogometa", napušta poziciju direktora sportskih operacija u Lokomotivu iz Moskve kako bi preuzeo funkciju trenera na Old Traffordu.

Rangnick je pristao na šestomjesečni ugovor, odnosno na ugovor do kraja svibnja, a nakon toga će još dvije godine obnašati ulogu savjetnika. Budući da tek mora ishoditi radnu dozvolu, to znači da iskusni njemački trener neće biti na klupi Uniteda ovog vikenda u susretu protiv Chesleaja.

Podsjetimo, United je smijenio Ole Gunnara Solskjaera s mjesta trenera nakon šokantnog poraza u Premierligi od Watforda koji je slavio sa 4:1. S tim porazom, Crveni vragovi su pali na osmo mjesto Premierlige.

gol expired Zastrašujuća scena na utakmici Lige prvaka: Igrač koji je potopio Dinamo šokirao navijače divider

United je jasno dao do znanja da želi što ranije pronaći i angažirati trenera koji će momčad voditi do kraja ove sezone, tako da su se odlučili na Rangnicka koji je radio u Hannoveru, Schalkeu, Hoffenheimu i RB Leipzigu.

Također, Rangnick je velike uspjehe ostvario kao sportski direktor. Tu je ulogu uspješno obnašao u RB Salzburgu i RB Leipzigu. Nakon što je preuzeo tu ulogu, Leipzig se iz regionalne lige, četvrte razine njemačkog nogometa popeo do Bundeslige.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider