Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pao kao pokošen

Zastrašujuća scena na utakmici Lige prvaka: Igrač koji je potopio Dinamo šokirao navijače

Navijači u Tiraspolu ostali su u šoku kada se ponajbolji igrač Šerifa Adama Malouda Traore u 77. minuti uhvatio za grudi i kao pokošen pao na travnjak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sinoć se u Tiraspolu na utakmici Šerifa i Real Madrida (0:3) dogodila još jedna zastrašujuća scena na nogometnim terenima.

Navijači su ostali u šoku kada se ponajbolji igrač Šerifa Adama Malouda Traore u 77. minuti uhvatio za grudi i kao pokošen pao na travnjak.

Video situacije možete pogledati OVDJE

Nakon što je izbjegao start Nacha Fernandeza, 26-godišnji Malijac je na trenutak zastao, a onda se uhvatio za grudi i pao na travnjak.

Nesretni slučaj se, srećom, dogodio tik uz aut-crtu, nekoliko metara od klupa za rezervne igrače, tako da su mu klupski liječnici mogli hitro priskočiti u pomoć.

Traore se uhvatio za grudi i pao kao pokošen

Kako piše britanski Sun, liječnici su koristili mirisne soli kako bi pokušali aktivirati osjetila igrača.

Traore je ostao pri svijesti. Kada su ga iznosili s terena, mogao je odgovarati na pitanja prije nego što su mu pomogli da zauzme sjedeći položaj.

Još nije poznato što se točno dogodilo malijskom nogometašu kojeg su dobro upamtili Dinamovi igrači. Malijac se u kvalifikacijama za Ligu prvaka prometnuo u veliku zvijezdu.

gol expired Dok Rusi poklanjaju Mercedese, Švicarci su skromniji: Zahvalili se Sj. Irskoj na izbacivanju Italije u baraž za Katar divider

Šerif je prvo izbacio Crvenu zvezdu, a onda i Dinamo u play-offu. U prvoj utakmici u Tiraspolu pobijedio je Dinamo 3:0, a Traore je postigao dva pogotka i odigrao sjajnu utakmicu. Malijac je imao sjajnu statistiku u kvalifikacijama: u osam utakmica postigao je četiri gola i upisa dvije asistencije.

S odličnim igrama nastavio je i u glavnom natjecanju. U skupini je postigao dva gola i upisao jednu asistenciju u pet nastupa. U kratkom razdoblju izrastao je u pravu zvijezdu.

Potopio Dinamo i postao velika zvijezda

Traore je svojim igrama privukao pažnju brojnih europskih klubova i očekivalo se da će Šerif na njemu jako dobro zaraditi. Podsjećamo da je u Šerif stigao besplatno u veljači ove godine iz francuskog Metza.

Zasad nije poznato kako se Traore osjeća i u kakvom je stanju. Više informacija imat ćemo vjerojatno kada prođe liječničke pretrage.

Traore je zadnji poznati nogometaš koji je ove godine kolabirao na terenu zbog najvjerojatnije kardiovaskularnih problema.

Prije nekoliko mjeseci Christian Eriksen doživio je mučan srčani zastoj dok je igrao za Dansku na Euru.

Fleck izašao iz bolnice

Sergio Agüero zamijenjen je na utakmici Barcelone i Alavesa zbog problema s disanjem. Pokazalo se da ima srčanih problema. Iako je demantirao da napušta nogomet, još uvijek se nije vratio na travnjak.

Sun piše da je prije nekoliko dana zvijezda Sheffield Uniteda John Fleck hitno prevezena u bolnicu nakon kolapsa protiv Readinga.

Srećom, Škot je dobro i otpušten je sljedećeg jutra, a slijede daljnje pretrage.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider