Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...
Nogomet
Poznat je razlog

Rakitićev suigrač iznenadio srpskog izbornika: Nije se pojavio na okupljanju reprezentacije

Marko Dmitrović, suigrač Ivana Rakitića, odlučio se povući u reprezentativnu mirovinu.

Marko Dmitrović (Foto: Afp)

Marko Dmitrović, vratar srpske nogometne reprezentacije i Seville, ponovno privlači pozornost medija.

Netom prije okupljanja procurila je informacija da se neće odazvati pozivu izbornika. Nagađalo se o razlozima, a mnogi su tvrdili da je bio bijesan jer su mu poziv poslali tek naknadno. Odnosno, tek kada je postalo jasno da novi vratar Vladan Kovačević neće moći debitirati za Srbiju.

Ipak, uskoro se pojavila informacija da se Dmitrović odlučio povući u reprezentativnu mirovinu. Potvrdio je to Dragan Stojković Piksi, kojeg je iznenadila njegova odluka.

Arnor Sigurdsson Vlašićev bivši suigrač: "Realove zvijezde su đubrad, kad ti Modrić stane na pete i kaže da si govno..." divider

Posljednjih tjedana suigrač Ivana Rakitića pod povećalom je europske javnosti jer je na dva europska gostovanja sa Sevillom dobio po glavi. Prvo ga je navijač PSV-a udario šakom po glavi, zbog čega je dobio zatvorsku kaznu i 40-godišnju zabranu odlaska na utakmice nizozemske momčadi, ali to nije bilo sve.

Na vrućem gostovanju u Turskoj navijači Fenerbahčea zasuli su teren različitim predmetima i pogodili u glavu nesretnog vratara. Razbili su mu glavu, a on je stisnuo zube i odradio utakmicu do kraja.

Sada se odlučio u potpunosti posvetiti klupskim obvezama u Sevilli...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider