Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To sve zanima

Valentina Miletić dala odgovor na trenutno najintrigantnije pitanje u HNL-u

Iza nas je 26, a pred nama još 10 kola ove sezone SuperSport HNL-a.

Naš HNL kompletirao je 26. kolo i u ovom trenutku daleko najzanimljivija stvar je borba za Europu.

Kad pričamo o utrci za naslov, Dinamo je na ogromnih devet bodova prednosti ispred Hajduka, a uz to ima i bolji međusobni omjer što znači da bi Splićani morali nadoknaditi 10 bodova u preostalih 10 kola. Teško, jako teško.

Slično se može reći i za nadmetanje Šibenika i Gorice oko toga tko će na kraju sezone izbjeći posljednju poziciju i samim time i ispadanje u niži rang. Šibenčani su na plus osam u odnosu na sastav iz Velike Gorice, a k tome će biti domaćini u njihovom jedinom preostalom međusobnom ogledu.

No, zato se sve praši u borbi za Europu gdje je šest klubova poredano unutar pet bodova. Osijek 37, Varaždin 36, Istra 1961 35, Rijeka 34, Slaven Belupo 33, Lokomotiva 32 boda. Podsjećamo, ukoliko Kup osvoje Dinamo ili Hajduk, tada će u Europu voditi i četvrto mjesto na kraju sezone HNL-a.

U novom izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu Mateo Pukšar se nije usudio prognozirati rasplet ove borbe, ali je zato spremno svoju prognozu dala Valentina Miletić.

"Rijeka će završiti treća, a Lokomotiva četvrta", poručila je Valentina.

Sve o ovoj i mnogim drugim aktualnostima vezanim uz hrvatski klupski nogomet pogledajte večeras od 21:00 na gol.hr-u u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider