Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poslušajte podcast

Vlašićev bivši suigrač: "Realove zvijezde su đubrad, kad ti Modrić stane na pete i kaže da si govno..."

Bivši igrač CSKA Moskve Arnor Sigurdsson prisjetio se u podcastu kako je igrati protiv Luke Modrića.

Arnor Sigurdsson (Foto: Afp)

Islandski nogometaš Arnor Sigurdsson 2018. godine otišao je na posudbu u moskovski CSKA iz Norrkopinga, a u Ligi prvaka dvaput je pobijedio Real Madrid našeg Luke Modrića.

Susreli su se u skupini, a Rusi su slavili u obje utakmice, u Moskvi 1:0 golom Nikole Vlašića, a u Madridu još uvjerljivije i upravo je Islanđanin zabio na Niksijevu asistenciju.

Trenutačno je ponovo u Norrköpingu zbog ruske invazije na Ukrajinu, a gostujući u podcastu "Tuttosvenkskan" prisjetio se kako je to igrati protiv najvećih na svijetu:

"Kad igraš protiv Real Madrida i kad te Luka Modrić nagazi po petama i kaže ti da si govno, shvatiš da nisu osobito prijateljski raspoloženi, ali vrhunski su igrači, rukuju se s tobom i pokažu poštovanje", opisao je Sigurdsson.

Igrati protiv Real Madrida i vrhunskih igrača poput Luke san je mnogih nogometaša. Islanđanin si ga je ispunio i izbliza saznao kako je stati nasuprot hrvatske legende.

"Ti su igrači đubrad. Jako su dobri nogometaši, ali kad dođe do određenih stvari, poput oduzimanja lopte na granici prekršaja, prljavih poteza na kornerima i ostalog, najgori su. To je jedino što ti ostane u glavi poslije igranja protiv njih“, podvukao je.

Luka Modrić u te dvije utakmice nije startao nijednom, ušao je u Moskvi i dobio minute, ali u to malo vremena vjerojatno je ostavio ogroman dojam na Islanđanina.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider