Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svaka čast obojici!

Rakitić porukom ganuo Buffona, a talijanska legenda oduševila odgovorom

Rakitić i Buffon pobrinuli su se za emotivnu najavu utakmice Lige prvaka između njihovih klubova.

Gigi Buffon i Ivan Rakitić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ivan Rakitić i Gianluigi Buffon oduševili su nogometni svijet uoči utakmice Lige prvaka u srijedu u kojoj će se susresti njihovi klubovi, europski giganti Juventus i Barcelona.

Buffon je mogao postati prvi igrač koji je sudjelovao na šest Svjetskih prvenstava, ali zbog neuspjeha Italije u dodatnim kvalifikacijama Mundijal će pratiti na televiziji. Nakon ispadanja od Švedske Buffon je bio slomljen i nije mogao suspregnuti suze, a takva reakcija posebno je dirnula Rakitića.

''Buffon je stvarno poseban i ima svačije poštovanje. Jako sam tužan jer neće dobiti priliku još jednom zaigrati na Svjetskom prvenstvu. Kada bih mogao, prepustio bi mu svoje mjesto'', rekao je Rakitić.

''Svako bi dijete stavilo Buffona na gol kada bi slagalo svoju idealnu momčad. Kada sam ga vidio u suzama nakon utakmice, htio sam mu reći da ide na Svjetsko prvenstvo umjesto mene'', dodao je.

Nije trebalo dugo čekati na odgovor velikog Gigija koji je još jednom pokazao zašto je jedna od najomiljenijih ličnosti u svijetu nogometa.

''Dragi Ivane Rakitiću, možda još branim, ali igrati za Hrvatsku na tvojoj poziciji možda i nije najbolja ideja. Govorim za tvoje dobro. Šalu na stranu, tvoje su mi riječi veliki dar. Hvala tebi i Jordiju Albi, moj dres te čeka'', napisao je Buffon na Twitteru, a Rakitić je odgovorio da će mu Buffonov dres biti sjajan poklon.

Konverzaciju Buffona i Rakitića popratila je i Barcelona koja je na službenom Twitteru napisala: ''To je nogomet! Svaka čast Ivanu Rakitiću i Gianluigiju Buffonu.''

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider