Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
igrači protiv šefova

I Rakitić se pridružio kritikama uprave Barcelone: "Odgovorni su sve to znali"

Barcina uprava sve se češće mora nositi s kritikama iz vlastitih redova...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona nije najsretnije poslovala u zimskom prijelaznom roku, a loše planiranje polako joj dolazi na naplatu.

U napadu nema previše opcija; Ousmane Dembele i Luis Suarez su se ozlijedili, Carlesa Pereza i Abela Ruiza poslali su na posudbu, a Martin Braithwaite nema pravo nastupa u Ligi prvaka. Problemi su napali i vezni red – u uzvratu bez Napolija neće biti kartoniranih Artura Vidala (crveni) i Sergija Busquetsa (previše žutih).

Upravo se Busquets nakon utakmice protiv Napolija obrušio na upravu kluba, točnije sportskog direktora Erica Abidala, zbog slabog planiranja sportske politike. U sličnim tonovima oglasio se i Ivan Rakitić na pitanje o manjku dubine u Barcinoj momčadi.

gol expired Senzacija Bayerna s nevjerojatnom životnom pričom: Trčao brže od dopuštene brzine kretanja automobila u Londonu divider

"Da, nedostaje dubine, ali odgovorni su to sve znali. Rješenje je takvo kakvo jest. Mi koji smo na raspolaganju skupit ćemo snage jer imamo važnu utakmicu u uzvratu", rekao je hrvatski veznjak, koji je komentirao i težak remi s Napolijem.

"Znali smo da će biti teško. Teško je igrati protiv tako zatvorene momčadi. Napravili smo jednu pogrešku i zabili su", dodao je.

Bišćan za GOL.hr o Ligi prvaka, Liverpoolu, Barceloni...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider