Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
još jedan igrač digao glas

Barcin dokapetan opleo po upravi kluba: Poslao jasnu poruku i prokazao krivce za nezgodnu situaciju

Nema mira u Barceloni, još jedan igrač imao je štošta reći o politici vlastitog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je uz dosta muke izborila remi na gostovanju kod Napolija u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka – na San Paolu bilo je 1:1. Nije to bila utakmica za pamćenje, Antoine Griezmann zabio je iz jedinog Barcina udarca u okvir gola.

Kao da to nije dosta, ostali su i bez barem dva igrača za uzvrat – Sergio Busquets propustit će susret zbog žutih kartona, a Arturo Vidal zbog crvenog, dok je Gerard Pique zbog ozljede morao van iz igre i njegovi se nalazi čekaju. U Barci se nadaju da će biti spreman za nedjeljni El Clasico.

Zanimljivo, Vidal je dobar dio utakmice protiv Napolija proveo na krilu, a razlog tome nije neki taktički hir Quiquea Setiena koliko jednostavno manjak opcija. Pored Messija i Griezmanna, još je samo 17-godišnji Ansu Fati bio prirodan kandidat za tu poziciju.

gol expired Vratar Napolija poslao Messija po ćevape i postao hit na društvenim mrežama divider

Nakon ozljeda Luisa Suareza i Ousmanea Dembelea Barcelona nema opcija u napadu osim spomenutog trojca, barem otkad su na posudbe poslali mlade domaće proizvode Carlesa Pereza i Abela Ruiza, dok njihovo vatrogasno pojačanje Martin Braithwaite nema pravo nastupa u Ligi prvaka.

Ne čudi stoga što je vrhuška kluba, točnije sportski direktor Eric Abidal, dobila novu porciju kritika, i to od jednog od kapetana momčadi – Sergija Busquetsa.

"Imamo Vidalovo isključenje, a nadamo se da Piqueu nije ništa. Snaći ćemo se s onime što imamo, nemamo široku momčad. Nažalost, planiranje je bilo takvo kakvo je bilo", rekao je nakon utakmice.

Novi je to udarac Abidalu, koji se nedavno našao i u sukobu s Messijem. Podsjetimo, Abidal je prozvao igrače zbog manjka truda, a Messijev javni istup, a sada i Busquetsove riječi, daju naslutiti što svlačionica misli o kritikama sportskog direktora.

Bišćan za GOL.hr o Ligi prvaka, Liverpoolu, Barceloni...

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider