Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mi vjerujemo ivanu

Rakitić objavio fotografiju u mokroj majici, odmah se javile bivše i sadašnje zvijezde Barce

Ivan Rakitić dobro je nasmijao sadašnje i bivše suigrače.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Fotografije Ivana Rakitića s društvenih mreža posljednjih dana dobivaju nešto više pozornosti nego prije. Razlog je sapunica koja traje već nekoliko mjeseci, a vezana je za njegov mogući odlazak iz Barcelone.

Prvo je ''gorio'' Twitter nakon što je jedan putnik iz aviona za Pariz objavio fotografiju Rakitića i supruge na letu za francusku metropolu. Upravo je to najizglednija nova destinacija hrvatskog veznjaka, ako do transfera uistinu i dođe.

Dan kasnije Ivanova je supruga objavila fotografije iz Pariza koje su dodatno razbjesnile one navijače koji ne žele da Hrvat napusti Barcu. Malobrojni su oni koji su vjerovali kako se radi isključivo o privatnom posjetu Parizu.

Fotografija Rakitića i supruge podigla prašinu, a nove su samo potvrdile sumnje Ivan Rakitić sa suprugom u Parizu (Instagram) Marcelo Brozović i Ivan Rakitić (GOL.hr) Ivan Rakitić (Foto: AFP) +1 Ivan Rakitić (Foto: AFP)

Da ne bude sve tako ozbiljno, pobrinuo se Ivan objavom fotografije u potpuno mokroj majici. Htio je dati do znanja da naporno trenira i prije okupljanja momčadi Barcelone. No da nije okupan u znoju, posumnjao je njegov suigrač Samuel Umtiti, koji se također povezuje s odlaskom u Paris St-Germain.

''To je voda'', pokušao je ''trolati'' Rakitića francuski reprezentativac.

''Da je bar voda'', vratio je Raketa.

Nešto kasnije javio se i njihov bivši suigrač Marc Bartra.

''Nije vrijedno prolijevati vodu po sebi'', našalio se Katalonac, danas igrač Betisa.

''Dođi da te podučim malo'', vratio mu je Ivan.

Sve to s nekoliko je emotikona popratio Patrick Kluivert. Srećom, on je prestao biti direktor nogometnih operacija PSG-a prije dvije godine. Inače…
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider