Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
na papiru nikad jača

Ivan Rakitić ne vidi Hrvatsku među favoritima, ali nada se da bi mogla iznenaditi!

Ivan Rakitić ne vidi Hrvatsku kao jednog od favorita za naslov svjetskog prvaka u Rusiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veznjak Barcelone Ivan Rakitić ne vidi Hrvatsku među favoritima za osvajanje naslova svjetskog prvaka idućeg ljeta u Rusiji, ali se nada da bi mogla biti iznenađenje.

"U ovom trenutku za mene je Španjolska favorit broj jedan, zajedno sa Njemačkom, Brazilom, Argentinom, Francuskom i Engleskom. Sigurno će biti neko iznenađenje, pa se nadam da bi to mogla biti Hrvatska", rekao je Rakitić u razgovoru za Mundo Deportivo.

"Nakon što smo prepustili prvo mjesto Islandu osjećali smo se loše, ali pobjedom u dodatnim kvalifikacijama skinuli smo sa sebe veliki teret. Uz momčad kakvu ima Hrvatska, uz poštovanje protivnicima, naše mjesto jest u Rusiji na Svjetskom prvenstvu i jedva čekam da počne", napomenuo je 29-godišnji nogometaš Barcelone.

Ponovio je kako mu je žao zbog ispadanja Italije u dodatnim kvalifikacijama:

"Žao mi je Italije, ali mi smo se okoristili time jer smo zbog njezinog ispadanja ušli u drugu jakosnu skupinu uoči ždrijeba".

Osim o reprezentaciji Rakitić je govorio i o Barceloni, svojoj ulozi nakon dolaska novog trenera, ali i situaciji u momčadi nakon odlaska Neymara u PSG.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider