Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nezaboravno!

Rakitić emotivno o Modriću, Messiju i Hrvatskoj: "Trebali ste to vidjeti..."

Rakitić je podijelio svoje emocije za službenu stranicu FIFA-e.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Rakitić šest je godina sjajno surađivao s Lionelom Messijem u Barceloni. Hrvatski veznjak često je bio spoj između ostatka momčadi i Messija, a njihove suradnje prisjetio se u velikom intervjuu za službenu stranicu FIFA-e.

Za Raketu nema dvojbe - Messi je broj jedan.

"Bez obzira na to tko ste, morate uživati u njegovim igrama. Na drugoj je razini. Uz dužno poštovanje ostalim velikanima, samo je jedan igrač broj jedan - Leo. Odigrati 311 utakmica s njim bio je san. Jako sam uživao. Želim samo reći - hvala za sve, Leo, nikad nećeš znati koliko mi je značilo igrati s tobom", rekao je.

Prisjetio se Rakitić i srebra u Rusiji.

gol expired Real bez kapetana u ključnoj utakmici Lige prvaka: Katastrofalna reprezentativna stanka za Ramosa divider

"Četiri milijuna Hrvata, po meni, bolja su od 100 milijuna ljudi druge nacionalnosti. Trebali ste to vidjeti kad smo stigli u Zagreb - bilo je nevjerojatno. Vidjeti sve te ljude - ludnica. Sjećam se kad smo iz aviona ušli u otvoreni autobus, rekli su nam da ćemo trebati sat, možda sat i pol do centra. Trebalo nam je sedam sati! Bilo je krcato. Bio mi je to jedan od najboljih trenutaka u životu. Nikad to nećemo zaboraviti", rekao je.

Osvrnuo se i na Luku Modrića...

"Najbolja stvar koja se dogodila Hrvatskoj. On mi je kao stariji brat. Bili smo 13 godina zajedno u reprezentaciji, puno puta smo se svađali u El Clasicu, ha-ha... Ali stvarno, imati dva Hrvata u najvećoj klupskoj utakmici na svijetu bilo je nevjerojatno za našu državu. Bio sam jako, jako sretan svaki put kad bi osvojio nagradu jer je to bila nagrada za cijelu Hrvatsku. Sjajno predstavlja Hrvatsku u svijetu, čini me ponosnim jer sam Hrvat", rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider