Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije strašno, ali...

Real bez kapetana u ključnoj utakmici Lige prvaka: Katastrofalna reprezentativna stanka za Ramosa

Sergio Ramos morat će izbivati do kraja ovog mjeseca, u kojem će Real Madrid odigrati dvije vrlo važne utakmice u domaćem prvenstvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan španjolske nogometne reprezentacije i Real Madrida Sergio Ramos (34) nije teže ozlijeđen u susretu Lige nacija protiv Njemačke.

Ramos je u 40. minuti utakmice, u kojoj je Furija deklasirala Elf sa 6:0, šepajući napustio teren.

U taboru španjolske vrste i Kraljevskog kluba strahovali su da se radi o težoj ozljedi, no vijesti ipak nisu tako crne. Zbog ozljede mišića Ramos će pauzirati 10 dana, a početkom prosinca trebao bi se vratiti na teren, objavila je Marca.

Ramosu je ovo treća ozljeda u ovoj godini. U siječnju je bio izvan igre na četiri utakmice zbog uganuća gležnja, a prošlog mjeseca propustio je domaći poraz od Šahtara zbog problema s lijevim koljenom.

Ovoga puta propustit će utakmice domaćeg prvenstva protiv Villareala i Alavesa te ogled Lige prvaka protiv milanskog Intera.

gol expired Trener dobio crveni karton jer se uključio u igru: Uzeo je stvar u svoje ruke divider

Podsjetimo, Ramos je tijekom reprezentativne stanke, konkretnije u susretu protiv Švicarske, promašio čak dva kaznena udarca u utakmici. A sada je stigla i ozljeda u povijesnoj pobjedi Furije. 

Obrana Reala vrlo je ranjiva bez Ramosa u momčadi, a o tome govore i brojke. Ove je sezone propustio jednu utakmicu i Real je bio poražen kod kuće od Šahtara s 3:2. Lani je propustio jednu utakmicu u skupini Lige prvaka i Real je izgubio 3:0 od PSG-a, a sezonu ranije propustio je tri i Kraljevi su sve tri izgubili. 

Real bi se u slučaju poraza kod Intera u Milanu mogao naći u velikom problemu jer bi nakon četiri kola zauzimao posljednje mjesto u skupini. U posljednja dva kola morao bi se vaditi kod Šahtara i kod kuće protiv Borussije Mönchengladbach, koja ga je imala na konopcima u prvom susretu u Njemačkoj. 

gol expired Napadač s pivskom škembom zabio škaricama za pobjedu iz "mrtvog kuta" u sudačkoj nadoknadi divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider